Így óvd meg az új autód

10 évig foglalkoztam szalon autó eladással ami alatt több száz vadonatúj autót adtam el boldog tulajdonosoknak. Végig kísértem az autó szállítását, első mosását és az átadás örömteli pillanatát. Ez idő alatt megtanultam, hogy a fényezésen keletkezett hibák és mikro-sérülések milyen károkat tudnak okozni az első 3 hónapban.

Gergő RichárdAutópatyolat | tulajdonos

Az autód legsérülékenyebb pontja az első 3 hónapban.

új autó

Kilincs alatt

(mikrokarcok megjelenlése 1-2 hónap)

Motorháztető

(kavicsfelverődés 2-4 hét)

Lökhárító

(kavicsfelverődés 2-4 hét)

Fényszórók

(kavicsfelverődés 2-4 hét)

Visszapillantó fényezés

(kavicsfelverődés 1-2 hét)

Küszöb sérülés

(horzsolás 2-3 hónap)

Lökhárító fóliázás

volvo lokharito folia
autopatyolat Xpel folia

Jellemzően az autó eleje kapja a legtöbb sérülést.
A sok apró kavicsfelverődés nyomot hagy az első lámpákon, és a bogármaradványok is komoly károkat tudnak okozni a lökhárítón.
Karosszériavédő fólia használatával nem kell többé aggódnod a kőfelverődések, parkolási horzsolások okozta fényezési sérülések miatt.  

Lehetőséged van kedvező áron, csak az autód első részét lefóliázni, és megvédeni! A fólia  méretpontosan érkezik az adott autótípusra, ami garantálja a tökéletes illesztéseket és védelmet. 

Ár: 51 736 Ft

Az ár nettó ár, mely az Áfát nem tartalmazza.

kovedo-folia

Kerámia bevonat

autopatyolat volvo

A kerámia bevonat tökéletes védelmet nyújt a gépjármű fényezett felületeinek.
A vékony, de erős védőréteg kitartóan ellenáll az autótisztítása kapcsán felmerülő mechanikai behatásoknak és a bogarak vagy vegyszerek nem tudják felmarni a felületet.
 A prémium kerámiabevonattal több évre tervezhetünk. 
Új autó esetén a legjobb befektetés, minden mosást követően újra és újra úgy fog kinézni az autód, mintha most gurult volna ki a gyártósorról. Páncélként véd, és gyémántként ragyog!

Ár: 86 656 Ft-tól

Az ár bruttó ár, mely az Áfát tartalmazza.

uj-auto-bmw
Kombináld a kővédő fóliát a kerámia bevonattal
Fólia "A" oszlopig + Kerámia bevonat a fennmaradó részre

A lehető legjobb fizikai és kémiai védelemmel látjuk el a lakkréteget a kővédő fólia és kerámia bevonat kombinálásának köszönhetően! 

autopatyolat g mercedes
Teljes védelem
Az autó teljes védőfóliázása

Nagymértékben ellenáll a gépjármű használata során felcsapódó köveknek, valamint hatékony védelmet biztosít kissebb-nagyobb horzsolásos sérülések ellen is.

partnerprogram
Teljeskörű ügyintézéssel
Mindent elintézünk a szalonnal, neked nem kell időt szakítanod erre

Az újonnan megvásárolt autó a szalonból közvetlenül a műhelyünkbe érkezik, ahol megfelelő védelemmel látjuk el.

Így óvd meg az új autód 6 lépésben

1. lépés

Már az első tisztítást is bízd szakértőkre!

A szalonokban/kereskedésekben gyakran kültéren állnak az autók, vagy nyitott tréleren szállítják őket, ezért szennyeződhetnek.
A levegőben szálló fém részecskék, egy fehér autón víz hatására apró barna rozsdapöttyökké alakulnak, amiket egy szimpla mosással nem lehet eltávolítani,
Sajnos a jó szándék ellenére az esetek többségében helytelen módszerrel mossák az autókat, ezzel karcolásokat okozva a lakkfelületen. Mindezek megelőzhetők ha már az első tisztítást profikra bízod!

2. lépés

Karcolásmentes mosási technika

A legnagyobb körültekintéssel végzett kímélő mosási technológiánknak köszönhetően az új autón nem keletkezik karcolás, sérülés! 
A felületekre kerülő hosszútávú védelem első lépése a megfelelő tisztítási folyamat. 
Ismerd meg mosási-tisztítási csomagjainkat!

3. lépés

Állítsd helyre a mikrokarcokat polírozással!

Amennyiben mégis rendelkezik az autó nem túl mély, az alsóbb rétegekig nem hatoló, vagy a lakkréteget még teljesen át nem vágó karcokkal, polírozással ezek eltüntethetők!
A polírozást kimagasló szakmai tudással végezzük, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett géppel, valamint az eljáráshoz szükséges prémium minőségű anyagokat, kendőket és az alapfelületnek megfelelő pasztákat használunk.

4. lépés

Kerámia bevonat a makulátlan fényezésért!

A kerámia bevonat egy hajszálvékony, nagyon kemény réteg, ami áthatolhatatlan szinte minden oldószer vagy lúgos tisztítószer számára, így tökéletesen helyt áll az autómosókban használt vegyszereknek és a hétköznapok során is megvédi a kocsit az érkező szennyeződésektől.
Új autóra különös képen ajánljuk, mert a fényezés makulátlanul új marad több év után is. – Az eljárás költsége a majdani eladás során bőven megtérül, mert makulátlan marad az autó fényezése!  

5. lépés

Kővédő fólia a legfontosabb felületre!

Jellemzően az autó eleje kapja a legtöbb sérülést.
A sok apró kavicsfelverődés nyomot hagy az első lámpákon, és a bogármaradványok is komoly károkat tudnak okozni a lökhárítón.
Karosszériavédő fólia használatával nem kell többé aggódnod a kőfelverődések, parkolási horzsolások okozta fényezési sérülések miatt.  

Ár: 55 736 Ft

Az ár nettó ár, mely az Áfát nem tartalmazza.

Kővédő fólia – a legfontosabb felületre!

6. lépés

Az új autód megérdemli a teljes védőfóliát!

Mindig rossz érzés – főleg egy új autónál – amikor észreveszünk kisebb kőfelverődést, lepattogzást a lökhárítón, a motorháztetőn, vagy a kocsi ajtaján, mely akkor keletkezik mikor egy parkolóban ránknyitják az ajtót. Végre megelőzhető a baj az XPEL karosszériavédő fólia segítségével!
kővédő fólia védelmet nyújt a legtöbb, autókat érő fizikai és kémiai hatással szemben. A legjobb megoldás a teljes karosszéria fóliázás, melynek ára az autó eladásánál megtérül.

100% Garancia

Új autódat díjmentesen felmérjük és az első két lámpaburát kerámia bevonattal tesszük ellenállóbbá!

Hívj minket!

+36 30 300 4301

Minden autó karcosan érkezik

A vásárlást követően még van lehetőséged segíteni rajta

Az autó a gyárból a legtöbb esetben nem egy buborékban kerül hozzád, hanem közúton, vasúton, vízi szállítással, valamint a kereskedőnél a kültéren kerül tárolásra. 

Az ez idő alatt rákerült szennyeződések (pl. a szálló rozsda) gyakran nem biztonságos módszerekkel kerülnek eltávolításra, mely mikrokarcolásokhoz és egyéb sérülésekhez vezethet. 

Az AUTOPATYOLAT kezei alól kizárólag a részleteket figyelembe vevő, legmagasabb igényeket is kielégítő munka kerülhet ki aminek eredményeként megfelelő védelemmel ellátott gépjármű tulajdonosa leszel.

Videó lejátszása

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot

Hívj minket!

+36 30 300 4301

Partnereink

Üzleti partnereinknek exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk.

Tartsa tisztán cége flottáját, miközben kedvezményes árainkkal pénzt spórolhat meg. Flottaprogramunk lehetővé teszi a vállalat tiszta és professzionális arculatának megőrzését. Kérésére a megrendelt szolgáltatások díját havonta egy alkalommal számlázzuk ki.

Rólunk mondták

Legutóbbi foglalások
 • Citroen Grand Picasso
  Full Extra külső-belső ~3óra
 • Skoda Octavia
  Prémium külső mosás ~45 perc
 • Volvo XC60
  Prémium külső-belső ~2óra
 • BMW X5
  Prémium külső-belső ~2óra
 • Honda HRV
  Full Extra külső-belső ~3óra