Kerámia bevonat

Tökéletes védelmet nyújt a gépjármű fényezett felületeinek. Megvéd a mikro karcolásoktól, megóvja a fényezést, még a napsütéstől is. Acélerős, páncélként véd, gyémántként ragyog.

Páncélként véd és gyémántként ragyog

Egy új kocsi vásárlásakor minden újdonsült autótulajdonos elámul azon, hogy milyen ragyogó, milyen gyönyörű, milyen érintetlen és makulátlan a karosszéria. Büszkék vagyunk és nagyszerűen érezzük magunkat. Úgy gondoljuk, hogy miénk a világ és tudjuk, hogy erre az új kocsira aztán tényleg vigyázni szeretnénk és sokáig megőrizni ezt a fantasztikus állapotot. Az új varázsát. 

A prémium kerámiabevonattal több évre tervezhetünk. 
A vékony, de erős védőréteg kitartóan ellenáll az autótisztítása kapcsán felmerülő mechanikai behatásoknak és a bogarak vagy vegyszerek nem tudják felmarni a felületet, ráadásul a védőréteg a már kialakult kis karcolásokat is tömíti, így homogén felületet biztosít a számodra, amin a vízkő sem tapad meg. 
Minden mosást követően újra és újra úgy fog kinézni az autód, mintha most gurult volna ki a gyártósorról.

Videó lejátszása
atlatszo-vedelem

Átlátszó védelem

Láthatatlan, légáteresztő és egyáltalán nem változtatja meg az autód színét, sőt kiemeli és ragyogóvá teszi azt.

kivalo-ertekallo

Kiváló értékvédő

Lassítja az autó értékcsökkenését, aminek a gépjárműved esetleges későbbi értékesítése során kifejezetten  örülni fogsz.

extra-karcallo

Extra karcálló

A kerámia bevonat megvédi az autódat a szándékos vagy a véletlen keletkező micro karcolásoktól, egyéb szennyeződésektől.

tartos-megoldas

Tartós megoldás

A kerámia bevonat nem hetekre vagy hónapokra szól, akár hosszú évekig megoldást jelent és garantáltan tartósan megvédi az autód.

kopasallo

Kopásálló

A bevonat növeli a felület keménységét, akár a Mohs skála szerinti 9H + szintig. A gyémánt 10 H erősségű. Nem lesz vele problémád.

idojaras-allo

Időjárásálló

Ellenáll a hidegnek, melegnek, hónak, fagynak, az UV sugárzásnak. A menetszél lefújja az esőcseppeket már 40 km/h sebességnél.

korrozio-vedelem

Korrózióvédelem

 A kerámia bevonat véd a korróziótól és az oxidálódástól, így megvédi autódat az idő vas fogától. A rozsda sem okoz problémát többé.

vegyszerallo

Vegyszerálló

A kerámia bevonat vegyszerálló, ezért tartósan ellenáll az olyan erős vegyszereknek is, mint az útszóró só, vagy a savas eső. 

A tökéletes kerámia bevonat készítés hat lépése

Rólunk mondták

Kérj most egyedi ajánlatot kerámia bevonatra!

Nemcsak a fékbetétek kopnak, hanem az autód fényezése is

Kevesen tudják, hogy -minden jó szándék ellenére- sajnos a legtöbb kocsi úgy kerül ki egy-egy autószalonból, hogy mikro karcok vannak rajta, sok esetben koszos, és ha fényben megnézzük, már bizony nem teljesen tökéletes. Az idő előrehaladtával a tárolás, szállítás, vagy a nem megfelelő mosatás is sokszor ront a helyzeten. Nem egyszer találkoztunk ragasztó vagy rovar maradványokkal, kátránnyal, vasporral és persze nem is beszélünk az út poráról, az időjárás viszontagságairól.

Milyen termékeket használunk?

Elkötelezett hívei vagyunk az autóknak és az autóápolásnak

keramiabevonat-renault-f1

Célunk, hogy a lehető legkíméletesebben lehessen a legtökéletesebb eredményt elérni és a legerősebb védelmet felépíteni annak érdekében, hogy megóvjuk autónkat a sérülésektől. Mivel autóápolási rajongók vagyunk, a mi szemléletünk szerint csak a kifogástalan minőség elfogadható.

Így esett a választásunk a Németországban tervezett, tesztelt és gyártott Nanolex termékcsaládra, melyet jelen pillanatban is használ a Renault F1-es csapata.

Az Autópatyolat csapata a régióban az egyedüli kizárólagos Nanolex regisztrált és minősített partnere, akinek jogosultsága van arra, hogy ezzel a termékkel óvja és védje autódat.

Ápold maximális védelemmel

A kerámia bevonat legfontosabb tulajdonsága, hogy acélerős, nem úgy, mint a sokak által kedvelt és a mai napig használt wax vagy a nanotechnológiás szigetelő.

A kerámia bevonat egy hajszálvékony, nagyon kemény réteg, ami áthatolhatatlan szinte minden oldószer vagy lúgos tisztítószer számára, így tökéletesen helyt áll az autómosókban használt vegyszereknek és a hétköznapok során is megvédi a kocsit az érkező szennyeződésektől. A kerámiabevonatnak köszönhetően autód külső megjelenése lehengerlően tiszta lesz. Úgy fogod látni, hogy érintetlen, miközben makulátlan ragyogást biztosít autódnak. Így lesz az autót minden pillanatban szexi, látványos és egyben tökéletes.

Videó lejátszása

Mennyibe kerül?

Nagyon sok autómosó vagy kerámia felhordásra szakosodott műhely elemenként próbálja meghatározni a kerámiázás árát. Nálunk ez sokkal egyszerűbb.
Válaszd ki, hogy milyen típusú járműnek a kerámia bevonatát szeretnéd elkészíttetni. Ezt követően válassz, két fajta bevonataink közül, majd add hozzá az esetleges kiegészítő opciókat.

Válaszd ki a jármű típusát

pécs időpontfoglalás
Személyautó
autopatyolat-suv
SUV
autopatyolat-busz
Kisbusz
pécs időpontfoglalás
autopatyolat-suv
autopatyolat-busz
Kerámiabevonat előkészítés -Alapár
79 880 Ft
SI3D Kerámia bevonat
SI3D HD Kerámia bevonat
+ Kerámiabevonat
26 776 Ft
45 189 Ft
Kerámia bevonat előkészítés*
*Alapár
79 880 Ft
SI3D Kerámia
bevonat
26 776 Ft
SI3D HD
Kerámia bevonat
45 189 Ft
Választható kiegészítő szolgáltatások
Szélvédő kerámia bevonat
12 990 Ft
Oldalablakok kerámia bevonat
10 990 Ft
SUV oldalablak kerámia bevonat
14 990 Ft
Felni kerámia bevonat, csak profil
3 990 Ft / db
Felni kerámia bevonat, teljes, szereléssel
8 990 Ft / db
Fényszórók elől – hátul
10 040 Ft
Hybrid WAX kerámia bevonathoz
16 838 Ft
XPEL Fusion Plus fólia kerámia bevonat
4 990 Ft / elem
Beltér impregnálás
37 970 Ft

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Kérjük, hogy a pontos kalkuláció érdekében keresd munkatársunkat a +36 30 300 4301 telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot és egy munkanapon belül felkeresünk Téged!

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Miért is mondjuk, hogy acélerős?

A bevonat keménysége MOHS skála alapján kezdetben 6-7H, később hő hatására akár 9H is lehet. Tudtad, hogy a 10H a gyémánt keménysége?

Átlagosan 2-5 mikron vastagságban kerül felhordásra a felületre, ami mintegy százszor vastagabb, mint a waxok által biztosított réteg. Többek között ennek a tulajdonságának köszönheti, hogy ellenállóbb, megvéd a micro karcolásoktól és kémiai stabilitása okán megóvja a fényezést, például a madárürülék okozta marástól, illetve a napsütés kártékony hatásától egyaránt.

Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel

Az autód kap egy külső ellenálló kerámia réteget, amely védi a gépjármű állapotát és csillogó megjelenést biztosít neki. Az átlátszó réteg ellenáll a legtöbb erős, maró hatású vegyszernek, véd a portól és az apróbb mechanikai sérülésektől is.

Nincs semmi teendőd. Figyelj arra, hogy mindent szedj ki az autóból, amire szükséged lehet, hogy elkerüld a dupla utat. Ha új autóval érkezel hozzánk, javasoljuk, hogy ne vidd el előtte semmilyen autómosóba, hiszen itt újabb meglepetések érhetnek és összekarcolhatják az autódat a nem megfelelő technikájú autómosás következtében.

Az eladáskor nem okoz problémát a bevonat, hiszen a karosszérián mindössze 2-5 mikronnyi réteget képez, ami minimális ahhoz, hogy kimutatható legyen jelentős eltérés. Sőt, az eladáskor fogsz majd rácsodálkozni arra, hogy milyen nagyszerű is volt a kerámia bevonat értékmegtartó képessége.

A bevonat ellenáll a legtöbb vegyszernek, így sima vízzel biztosan nem fogod tudni lemosni. A kerámia bevonat könnyebben tisztítható, hiszen kevésbé tapad meg rajta minden szennyeződés. Természetesen fontos, hogy a teljes és alapos mosásnál mindenképpen fizikális autómosás történjen lehetőleg szakavatott helyen. Bátran keress minket ezügyben is.

A Nanolex termékek használatával konstans magas minőséget biztosítunk a piacon található legjobb anyagokkal. A Nanolex anyacég csak annak ad képesítést és lehetőséget a legjobb anyagai használatára, aki megfelelően kvalifikált és tapasztalattal rendelkezik.

Nagyon fontod, hogy a kerámia bevonat felvitelét követő 1 hétben került a vegyszerrel való autómosást, hiszen ilyenkor még érzékeny a felület, mivel folyamatosan keményedik a bevonat. Nem előnyös a számára, ha a kötési folyamat alatt erős vegyszert kap. Ha lehetőséged van rá, egy hétig kerüld az autód mosatását.

Ügyelj arra, hogy a kezelést követően rendszeresen tisztíttasd az autódat, lehetőleg megfelelő minőségű autómosóban. Ezzel a bevonat élettartamát tudod megnövelni. Ügyelj arra, hogy az autót kizárólag megbízható helyre vidd.

A legjobban intő jel, hogy eltűnt a kerámia bevonat az autódról, ha elveszíti a víztaszító képességét és nagyban megterül rajta a víz. Sok esetben ez sem igaz, mert akkor is megtörténhet ez, ha az autód felületi szennyezettsége magas. Ebben az esetben javaslunk egy alapos tisztítást, így ellenőrizhető a bevonat megléte.

Így óvd meg az új autód

10 évig foglalkoztam új autó értékesítéssel, ami alatt több száz vadonatúj autót adtam el boldog tulajdonosoknak.
Végig kísértem az autó szállítását, első mosását és az átadás örömteli pillanatát. Ez idő alatt megtanultam, hogy a fényezésen keletkezett hibák és mikro-sérülések milyen károkat tudnak okozni az első 3 hónapban.

Gergő RichárdAutópatyolat | tulajdonos

Referenciák

Hozom-viszem szolgáltatás

Évindító AKCIÓ!

3.990 Ft

Legutóbbi foglalások
 • Citroen Grand Picasso
  Full Extra külső-belső ~3óra
 • Skoda Octavia
  Prémium külső mosás ~45 perc
 • Volvo XC60
  Prémium külső-belső ~2óra
 • BMW X5
  Prémium külső-belső ~2óra
 • Honda HRV
  Full Extra külső-belső ~3óra