Polírozás - AKCIÓ

TAVASZ FRISSÍTŐ AJÁNLAT

💯FULL KOZMETIKA CSOMAG* keretében teljes POLÍROZÁS most -15% kedvezménnyel.

 
🎁+ AJÁNDÉK Full Extra külső-belső tisztítás, 🎁+ AJÁNDÉK motortér tisztítás (opcionális)
 
💡*Az akció érvényesítéséhez hivatkozz az elhangzottakra, csak ez esetben érvényes!

Biztosan te is láttál már fantasztikus reklám fotókat egy-egy vadonatúj autóról a kedvenc magazinodban vagy, akár az interneten. Biztosan Neked is megragadta a fantáziádat a hibátlan karosszéria, a fantasztikusan csillogó fényezés, az erős, intenzív színek, a tiszta felületek. Szinte kiáltanak, hogy érj hozzájuk. Mindannyian vágyunk a tökéletes felületekre és nincs ez másként akkor sem, ha a kocsid fényezésére gondolunk.

Sajnos a mindennapi használat során a karosszériánk sok esetben sérül. A kavicsfelverődések, a por okozta karcok, a bogármaradványok, vagy a nem megfelelő helyen végzett mosatás mind-mind nyomot hagy a gépjárművön. A fényezés korrekciós szolgáltatásunk ezektől a nyomoktól kíván megszabadulni, hogy Te ismételten élvezhesd a fent említett tökéletesség érzését.

További referenciaképek a galériában

Mi az a fényezés korrekció?

A fényezés korrekciót a legkönnyebben úgy tudjuk leírni, hogy egy olyan folyamat, ami eltünteti az autód fényezésén a mechanikai behatások következtében keletkező karcokat, sérüléseket. Az eljárás talán az egyik legbonyolultabb autókozmetikai tevékenység. Nagyon fontos, hogy csak hozzáértő és gyakorlott szakember végezze, hiszen nagy a kockázat, egy rossz mozdulat és máris a gépjármű bázis rétegén járunk, aminek a javítása nagyon költséges és időigényes is.

Milyen karcokat lehet eltüntetni?

Általánosságban azt szoktuk mondani, hogy minden olyan karcolás vagy mechanikai sérülés eltávolítható a felületről, amibe nem akad bele a körmünk. A színtelen lakkrétegben található karcok döntő többsége eltávolítható. Sok olyan megkereséssel találkozunk, hogy a fémig karcolt autót szeretnék helyreállíttatni polírozással. Erre nem alkalmas ez a művelet.

Egy átlagos autón a gyári fényezés 70-130 mikron vastagságú és ehhez képest fontos azt is megemlíteni, hogy egy szakmailag helyesen kivitelezett korrekció polírozás során maximum 3-5 mikronnyi lakkot távolítunk el. Az ilyen mértékű beavatkozás során is már nagy a valószínűsége annak, hogy ebben már volt lakcsiszolási eljárás is. Így fontos, hogy jellemzően a lehető legkevesebb mikronnyi réteget távolítsunk el, hiszen az évek során várható, hogy többször hívod majd segítségül a polírozást.

A mélyebb karcokat is sok esetben lehet finomítani annyira, hogy szinte egyáltalán ne lehessen őket észrevenni, ehhez viszont igazán komoly felkészültség és prémium géppark szükséges. Nagyon fontos, hogy otthoni zugműhelybe soha ne végeztessük polírozást, mert csalódás és ráfizetés lesz a vége.

A polírozás lépései

Fényezéskorrekciós vagy fényesítő polír?

Fényezéskorrekciós polír

A fényezéskorrekciós polír jellemzően a sérülések helyreállítására, eltüntetésére fókuszáló tevékenység. Segítségével az erősebb, mélyebb karcok és mechanikai behatások is eltüntethetők.

Fényesítő polír

A fényesítő polír ennek a kistestvére. Lényegi részét adja, hogy ez a folyamat sokkal inkább a lakk tisztításáért felel, mintsem a mélyebb karcolások eltávolításáért. Segítségével könnyedén eltávolíthatóak a szembetűnőbb hologramok és természetesen a lakkhibák jelentős része is. Hatására a lakk sokkal fényesebb, tündöklőbb és revitalizáltabb lesz.

Mit lehet polírozni?

Ha polírozásról beszélünk nagy általánosságban, akkor az autó karosszériájára gondolunk. Egy normál méretű gépjármű jellemzően 13 elemből tevődik össze, ezek:

auto reszei
2 db lökhárító 4 db sárvédő 1 db motorháztető 5 db ajtó 1 db tető

Az autónk első vagy hátsó fényszórói a túlzott UV sugárzás és a nem megfelelő autómosás, illetve az időjárás viszonytagságai következtében elmattulhatnak, besárgulhatnak, elöregedhetnek. A lámpatestek felületén megjelenő homályosodott réteg jelentős mértékben akadályozza a fény tovább haladását, szétszóródását, aminek eredményeként a sofőr látótávolsága csökken, minősége romlik, arról is nem is beszélve, hogy a gépjármű kevésbé válik láthatóvá a közlekedés többi résztvevőjének, ami veszélyes helyzetekhez, komolyabb esetben balesetekhez is vezethet. Nem utolsó sorban pedig esztétikailag sem szép egy elöregedett vagy besárgult lámpatest a szépen polírozott gépjárművünkön.

Árak

Nálunk arra is van lehetőséged, hogy csak az autód egy-egy részét kezeljük, így könnyedén meg tudjuk határozni, hogy pontosan mely elemek políroztatását szeretnéd kérni.

fenyezes-korrekcio

3 lépcsős fényezés korrekció

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel

Erre még nem volt példa az Autópatyolatnál, de természetesen, ha ez bármikor megtörténne, akkor a teljes kárt megtérítjük a részedre.

Az időt nagy mértékben befolyásolja az adott elem mérete és természetesen állapota. Jellemzően elemenként 1,5-3 óra időtartammal kell számolni, ami azt jelenti, hogy egy teljes autó polírozása közel két napot jelent.

Egy polírozás alkalmával mindössze 3-5 mikron vastagságban dolgozunk, ami nagy általánosságban kis sem mutatható. Az autó állagmegőrzéséhez nagyban hozzájárul egy-egy polír, a segítségével jobban tudod majd értékesíteni az autó.

Kizárólag prémium minőségű autókozmetikai eszközökkel és gépparkkal dolgozunk. A polírozás során az olaszországi Rupes márka gépeit alkalmazzuk.

A kerámia bevonat minőségi, professzionális védelmet nyújt a polírozáson átesett autódnak. Javasoljuk, hogy informálódj munkatársainknál vagy tájékozódj weboldalunkon a szolgáltatásaink menüpont alatt.

Hozom-viszem szolgáltatás

Évindító AKCIÓ!

3.990 Ft

Legutóbbi foglalások
 • Citroen Grand Picasso
  Full Extra külső-belső ~3óra
 • Skoda Octavia
  Prémium külső mosás ~45 perc
 • Volvo XC60
  Prémium külső-belső ~2óra
 • BMW X5
  Prémium külső-belső ~2óra
 • Honda HRV
  Full Extra külső-belső ~3óra