Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Vizes beltéri tisztítás - az eredeti tisztaság
vizes beltéri tisztítás
Ha csak saját otthonunkra gondolunk, biztosan eszünkbe jut, hogy egy alapos nagytakarítás bizony nem könnyű feladat. Nincs ez másként egy autó esetében sem. Egy alapos beltér tisztítás igazán időigényes és sok esetben hozzáértést is igényel.

Sokan gondolják úgy, hogy egy beltér tisztítás csak egy törölgetés és egy porszívózás, amit könnyedén, egyszerűen, akár otthon is el tud végezni az ember. Amit mi kínálunk Neked, az ezen jóval túlmutat, olyan belső tisztítást és karbantartást jelent, amit otthon speciális és igen költséges gépek, berendezések nélkül egyszerűen nem tudsz megvalósítani.
vizes beltéri tisztítás


Itt az ideje a nagytakarításnak
vizes beltéri autótisztítás
Egy gépjármű belső terének a tisztítása során minden esetben arra törekszünk, hogy az eredeti tisztaságot állítsuk vissza. Minden alkalommal igazán hatékony és anti-allergén és biológiailag lebomló termékeket alkalmazunk, ezzel óvva a gépjárművet, annak utasait és természetesen a környezetünket is. A gépjárművek tisztítását minden esetben szakképzett személyzetünk végzi, erre a célra rendszeresített prémium eszközparkkal.
autó - vizes beltéri tisztítás
Nem véletlenül tettük le a voksunkat a Kärcher mellett, aki a tisztítási technológia világpiaci vezetője. A német precizitásnak és innovációnak köszönhetően a professzionális használatra szánt permetextrakciós és hatalmas szívó erejű vákuum automaták a legjobb eredményt garantálják.


Mit is tartalmaz pontosan a vizes beltéri tisztítás?
vizes beltéri tisztítás
1. Porszívózás és gumiszőnyeg mosás
2. Portalanítás
3. Zsírtalanítás, műanyag elemek tisztítása
4. Műszerfal ápolás
5. Tükrök és üveg felületek, tetőablakok tisztítása
6. Csomagtartó és kalaptartó tisztítás
7. Ajtókárpitok és tetőkárpitok tisztítása
8. Ülés kárpitok tisztítása
9. Bőr felületek tisztítása, kondicionálása
1. Porszívózás és gumiszőnyeg mosás
Minden autó szőnyeget (lehetőség szerint) eltávolítunk a gépjárműből, majd ezeket egy speciális, nagy szívó erejű porszívóval és tisztítóval átmossuk. Fontos, hogy a vizes tisztítás alkalmával a szőnyegekbe tapadt szennyeződéseket oldjuk, azokat makulátlan állapotba helyezzük vissza. Természetesen a kivett szőnyegek alatt, ülések alatt és a kis zugokba is beér a porszívónk csöve. A padlókárpitokat sem kíméljük, hogy tényleg minden csillogjon az autóban.
2. Portalanítás
Arra törekszünk, hogy minden portól megszabadulj, így nemcsak a belső műszerfalhoz tartozó elemeket portalanítjuk, hanem a szellőzőket, be- és kivezető járatokat, továbbá a fogantyúkat és egyéb eszközöket, alkatrészeket is. A kisebb mélyedésekből (pl.: sebesség váltó melletti részek) ecsetek és micro fejek segítségével távolítjuk el a felgyülemlett por mennyiséget. Kifejezetten ügyelünk arra, hogy az ülés síneket, rekeszeket és ajtózsebeket is portalanítsuk, és sűrített levegővel megtisztítsuk.
3. Zsírtalanítás, műanyag elemek tisztítása
A műanyag elemek nagyon érzékenyek és gyakorlatilag minden nap használatban vannak. Az alapos portalanítást és vizes tisztítást követően zsír mentesítjük őket, majd ápoló folyadékokkal vonjuk be az elemeket, hogy időtállóan viseljék a rendszeres használatot. A professzionális eljárásnak köszönhetően az esetleges kopások, kisebb karok mind-mind eltűnnek és újra vonzó látványt biztosítanak az egyes elemek.
4. Műszerfal ápolás
A műszerfal igazán kényes terület. A szellőző nyílások, a kis gombok, kezelők, tekerők, lamellák és karok vonzzák a port és az egyéb szennyeződéseket, arról nem is beszélve, hogy napi rendszerességgel használjuk őket. Biztos lehetsz benne, hogy minden leragadt foltot, szennyeződést eltüntetünk úgy, hogy közben a műszerfalad visszanyeri eredeti fényét. Öröm lesz ránézni! Ha rendelkezel utastérbe épített LCD kijelzőkkel, fedélzeti számítógépekkel azoknak is különleges bánásmóddal készülünk.
5. Tükrök és üveg felületek, tetőablakok tisztítása
A tükrök és az üvegfelületek nagy szennyezettségnek és intenzív hatásoknak vannak kitéve, arról nem is beszélve, hogy rettentő fontosak a mindennapi életünkben, hiszen rajtuk keresztül történik az úttest és a közlekedési helyzetek felmérése. A tiszta felületeken könnyű a kitekintés és kevésbé fárad a szem, arról nem is beszélve, hogy javul az utastér komfortja és közérzetünk. Természetesen microszálas kendőink segítségével minden karc- és csíkmentes lesz.
6. Csomagtartó és kalaptartó tisztítás
Sokan megfeledkeznek egy-egy belsőtér tisztítása kapcsán a csomagtartóról és a kalaptartóról, pedig ezeket jellemzően ténylegesen pakolásra használjuk, így nagy mértékben szennyeződnek az intenzív használat következtében. Mi ezeknek a teljeskörű tisztításáról sem feledkezünk meg.
7. Ajtókárpitok és tetőkárpitok tisztítása
Maximalisták vagyunk. Ha már takarítunk, akkor bizony csináljuk rendesen, éppen ezért nem maradhat ki az ajtókárpitok vizes tisztítása és a tetőkárpitok vizes mosása sem. Ezen szoktak a legjobban meglepődni ügyfeleink, nem is gondolnák sokan, hogy milyen is volt az eredeti színe egy-egy kárpitnak, amíg újra nem látják azt.
8. Ülés kárpitok tisztítása
Még régen nagyon trendi volt, hogy a gépjárművek üléseit eltakarták egy-egy védő textillel, hogy ne kopjanak, ne koszolódjanak. Napjainkba már kevés ilyet látunk, de van egy jó hírünk. Nincs is már rá szükség. A vizes tisztításnak és a speciális, intenzív vizes bázisú, illatos kárpittisztító szereinknek és a gondos ápolásnak köszönhetően a legmakacsabb foltokat is könnyedén eltávolítjuk a rendszeresen használt és sokszor már megtapadt és beleszáradt autókárpitokból.
9. Bőr felületek tisztítása, kondicionálása
Sok gépjárműben találkozhatunk kényes bőr felületekkel, kormány bevonatokkal, ülés bevonatokkal. Ezeknek az ápolása nagy szakértelmet és gondoskodó odafigyelést igényel, hogy hosszú éveken keresztül a legjobb formájukat mutassák. Speciális ápolószerrel és nagy gondossággal állunk neki ezeknek a felületeknek is, hogy te tökéletesen elégedett legyél.


Köszönjük!
 • Precíz munka gyorsan kedvező áron. Legközelebb is ide viszem. Bátran ajánlom másnak is.
  Póka Ági
 • Profi,udvarias kiszolgálás. A jelenlegi autóm, előző tulaja igénytelen volt az autó belterére, a srácok újjá varázsolták! Ezúton is köszi!
  Cserhalmi Balázs
 • Sziasztok! A képek talán vissza sem adják mennyire szép lett az autó a kezelés után, akár kívüli, akár belül. De ha mégis, akkor az érzést amikor áttörlöd az autót, na azt biztos nem! Nagyon precíz és alapos munkát végzett a csapat. Mindenben rugalmasak és pontosak, segítőkészek. Köszönöm a munkátokat!
  Molnár Norbert
 • Profi hozzáértés. Prémium anyagokkal. Árérték arányban verhetetlen! Minden kérést teljesítenek! A kerámiára pedig nincsenek szavak! Csak ajánlani tudom! Csak így tovább!
  Moharos Dániel


Mennyibe kerül?
autópatyolat - vizes beltéri tisztítás
Szeretnéd könnyen átlátni, hogy mennyibe is fog kerülni Neked ez a kimagasló gondoskodás?

Amikor megtalálod a Neked valót, nincs más dolgod, mint töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessen Veled a vizes beltéri tisztítással kapcsolatban.

Az alábbi űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, kizárólag tájékoztatást biztosítunk a részedre.
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm
Normál
29.990 Ft
100% visszafoltosodás garanciával!
SUV
34.990 Ft
100% visszafoltosodás garanciával!
Bus (7 személy +)
39.990 Ft
100% visszafoltosodás garanciával!


Íme néhány termék, ami felkeltheti az érdeklődésed!
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
Nanolex Final Finish
Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
4.700 HUF
Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
Nanolex Glass Cleaner
Ablaktisztító
5.200 HUF
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
Nanolex Mikroszálas
szárító törölköző
8.400 HUF
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
Nanolex PreWash
Előmosó koncentrátum
6.200 HUF
Nanolex Pure Autósampon
Nanolex Pure
Autósampon
5.500 HUF
Nanolex Reactivating Autósampon
Nanolex Reactivating
Autósampon
7.600 HUF
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
Nanolex WashCoat Nanobevonat
karosszériára
6.000 HUF
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover
Nanolex Wheel Cleaner
& Iron remover
6.200 HUF
Mikroszálas Mosókesztyű
Mikroszálas
Mosókesztyű
4.700 HUF
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
A Nanolex Final Finish vízkőeltávolító és gyorsápoló egy úttörő, vízbázisú bevonat az összetevők egy forradalmian új kombinációjával. Ez a bevonat könnyedén távolítja el a makacs vízcseppeket, ujjlenyomatokat és egyéb piszokfoltokat is a kezelt alkatrészekről. Kiváló szárító hatással segíti elő csillogó kinézetet az autómosás után.

Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
A Nanolex Glass Cleaner ablaktisztító bevonatot speciálisan autóipari üvegekre fejlesztették ki. Az innovatív formula garantálja a sáros, piszkos, zsíros, továbbá a bogarak és a különböző viaszok alkotta szennyeződések eltávolítását. Egyszerű és hatékony ablkatisztítás folt és csíkmentesen. (750 ml)
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
A Nanolex mikroszálas szárító törölköző rendkívül sok vizet képes magába tartani anélkül, hogy csíkot hagyna a felületen. Átlagosan egy autót szárazra lehet törölni anélkül, hogy ki kellene csavarni a vizet. A legjobb választás otthoni autóápolásra és ipari felhasználásra is. Ez a szárítótörölköző 60x90 cm és 585 gramm súlyú, mindkét oldalon hurkolt szövésű anyagból készült.
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
A Nanolex PreWash koncentrátum egy nagyon hatékony habzó előmosószer, ami hatásosan távolítja el az autók külső felületéről a viaszt, az olajat, a zsírt, a polípasztát, a szilikon maradékokat és előkészíti az autót a bevonatok használatához. Az összetevők kiegyensúlyozott alkalmazásának köszönhetően a felületaktív anyagok nagymértékben fellazítják és eltávolítják a makacs szennyeződéseket.
Higítás: 1:10 1:30
(1.000 ml)
Nanolex Pure Autósampon
A Nanolex Pure autósampon egy nagyon hatékony, egyúttal gyengéd pH-semleges foszfát és NTA-mentes tisztítószer. A hatékony tisztítást, valamint az erőteljes habzást és a nagyszerű tapadásmentes felületet a hatóanyagok egyedülálló kombinációja garantálja.
(750 ml)
Nanolex Reactivating Autósampon
A Nanolex Reactivating autósampon a kezelt és festett felületek tisztításra és ápolásra tervezték, amik a kezelés hatására sokkal ellenállóbbak lesznek. Az autó mosása közben a sampon modern formulája kémiai és molekuláris kötést alakít ki az előzetesen alkalmazott védőrétegekkel és egyúttal fel is frissíti azokat.
(750 ml)
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
A Nanolex WashCoat nanobevonat, autóvisza egy hihetetlenül gyors és hatékony megoldás a külső gépjármű kezelt felületeire. A bevonat összetevői kémiai kötést képeznek a festékkel és felfrissítik a karosszérián korábban alkalmazott védőrétegeket, bevonatokat.
Higítás: 25-50 ml 1l vízhez, mely elegendő egy autó kezelésére.
(200ml)
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover Felnitisztító, fémrészecske eltávolító

A Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover egy nagyon hatékony, gyorsan ható felnitisztító, valamint fémrészecske és fékpor eltávolító szer. A felülettel való érintkezés során az erőteljes formula leold minden szennyeződést, még a makacs fékport is. Kevéssé agresszív, mint a hagyományos savas felni-tisztítók, de legalább annyira hatékony.
(750ml)

Mikroszálas Mosókesztyű-CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Kék/fehér
A CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Mikroszálas mosókesztyű rendkívül kíméletesen és hatékonyan távolítja el autómosás közben az autó felületére tapadt szennyeződéseket.
Méret: 21 cm x 26 cm
Szín: Kék/Fehér
Összetétel: 70% Polyester / 30% Polyamide
Anyag: 100% splittelt Dél-koreai mikroszálas szövet.
Származási hely: Dél-Kórea


Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel
gyik
Milyen gyakran vegyem igénybe a vizes beltéri tisztítást?
Azt szoktunk mondani, hogy amikor már szemet szúr. Természetesen erre nincs jó válasz. Jellemzően a használat mértéke dönt. Általánosságban azt lehet mondani, hogy egy tavaszi és egy őszi takarítás ajánlott.
Mennyi ideig tart a kezelés?
A különböző csomagok más és más tartalommal rendelkeznek. Jellemzően egy vizes beltéri tisztítás 4-12 órát vesz igénybe, de ez függ a gépjármű méretétől és a szennyezettségtől is.
Nem marad vizes a kárpit?
Nem. A műhelyünk hűtött, fűtött, így minden esetben nagyjából 22 fokos hőmérsékleten dolgozunk. Emellett ipari páramentesítőket és szárítókat használunk, hogy a legjobb eredményt érjük el.
Ki kell pakolnom az autóból?
Azt javasoljuk, hogy üres autóval érkezz, de természetesen az autódban található tárgyakat megőrizzük Neked. Azonban az értéktárgyakért felelősséget NEM vállalunk.
A vizes tisztítás nem tesz kárt a belső térben?
Nagyon kis mennyiségű folyadékkal dolgozunk, ráadásul a professzionális gépek ahogy bejuttatják a felületekbe a vizet, azonnal ki is szívják onnan, így gyakorlatilag egyáltalán nincs lehetőség arra, hogy a víz elfolyjon vagy kárt tegyen bármiben.
A kellemetlen szagok is távoznak?
Az autód makulátlan és jó illatú lesz. Erről gondoskodunk. A legtöbb esetben egyébként arra törekszünk, hogy illatanyagmentes termékekkel dolgozzunk, hogy te magad tudd megválasztani az utastér belső illatát. Ha speciális igényeid lennének, fordulj munkatársainkhoz ez ügyben is.
Félek attól, hogy valaki kárt tesz az autóban.
Még nem volt rá precedens, de természetesen, ha bármilyen kárt okoznánk, azt teljes egészében megtérítjük a Részedre.
GYIK - vizes beltéri tisztítás GYIK autóápolás - vizes beltéri tisztítás GYIK - beltéri tisztítás - autó


A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata