Vizes kárpit tisztítás

Arra törekszünk, hogy a kárpit és a bőr tisztításával az eredeti tisztaságot állítsuk vissza. Hatékony és anti-allergén, biológiailag lebomló termékeket alkalmazunk. Ezzel óvjuk a gépjárművet, annak utasait és természetesen a környezetünket is.

Vizes kárpit tisztítás

Ha csak saját otthonunkra gondolunk, biztosan eszünkbe jut, hogy egy alapos nagytakarítás bizony nem könnyű feladat. Nincs ez másként egy autó esetében sem. Egy alapos beltér tisztítás igazán időigényes és sok esetben hozzáértést is igényel.

Sokan gondolják úgy, hogy egy beltér tisztítás csak egy törölgetés és egy porszívózás, amit könnyedén, egyszerűen, akár otthon is el tud végezni az ember. Amit mi kínálunk Neked, az ezen jóval túlmutat, olyan belső tisztítást és karbantartást jelent, amit otthon speciális és igen költséges gépek, berendezések nélkül egyszerűen nem tudsz megvalósítani.

Egy gépjármű belső terének a tisztítása során minden esetben arra törekszünk, hogy az eredeti tisztaságot állítsuk vissza. Minden alkalommal igazán hatékony és anti-allergén és biológiailag lebomló termékeket alkalmazunk, ezzel óvva a gépjárművet, annak utasait és természetesen a környezetünket is.

Mit tartalmaz a vizes kárpit tisztítás?

Rólunk mondták

Előtte-utána

Nézd meg, hogy mennyibe fog kerülni Neked ez akimagasló gondoskodás

pécs időpontfoglalás
Személyautó
autopatyolat-suv
SUV
autopatyolat-busz
Kisbusz
Vizes kárpit tisztítás
49 990 Ft
Időtartam: Szennyezettség függő, általában másnapra száraz állapotban átadjuk az autót.
A vizes kárpit tisztítás a következőket tartalmazza
Full Extra külső tisztítás
Porszívózás és gumiszőnyeg mosás
Portalanítás
Zsírtalanítás, műanyag elemek tisztítása
Műszerfal ápolás
Tükrök és üveg felületek, tetőablakok tisztítása
Csomagtartó és kalaptartó tisztítás
Ajtókárpitok és tetőkárpitok tisztítása
Ülés kárpitok tisztítása
Bőr felületek tisztítása
100% visszafoltosodás garanciával!

Foglalj időpontot most!

Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel

Azt szoktunk mondani, hogy amikor már szemet szúr. Természetesen erre nincs jó válasz. Jellemzően a használat mértéke dönt. Általánosságban azt lehet mondani, hogy egy tavaszi és egy őszi takarítás ajánlott.

A különböző csomagok más és más tartalommal rendelkeznek. Jellemzően egy vizes beltéri tisztítás 24 órát vesz igénybe, de ez függ a gépjármű méretétől és a szennyezettségtől is.

Nem. A műhelyünk hűtött, fűtött, így minden esetben nagyjából 22 fokos hőmérsékleten dolgozunk. Emellett ipari páramentesítőket és szárítókat használunk, hogy a legjobb eredményt érjük el.

Azt javasoljuk, hogy üres autóval érkezz, de természetesen az autódban található tárgyakat megőrizzük Neked. Azonban az értéktárgyakért felelősséget NEM vállalunk.

Nagyon kis mennyiségű folyadékkal dolgozunk, ráadásul a professzionális gépek ahogy bejuttatják a felületekbe a vizet, azonnal ki is szívják onnan, így gyakorlatilag egyáltalán nincs lehetőség arra, hogy a víz elfolyjon vagy kárt tegyen bármiben.

Az autód makulátlan és jó illatú lesz. Erről gondoskodunk. A legtöbb esetben egyébként arra törekszünk, hogy illatanyagmentes termékekkel dolgozzunk, hogy te magad tudd megválasztani az utastér belső illatát. Ha speciális igényeid lennének, fordulj munkatársainkhoz ez ügyben is.

Még nem volt rá precedens, de természetesen, ha bármilyen kárt okoznánk, azt teljes egészében megtérítjük a Részedre.

További szolgáltatásaink

Hozom-viszem szolgáltatás

Évindító AKCIÓ!

3.990 Ft

Prémium eszközpark

A gépjárművek tisztítását minden esetben szakképzett személyzetünk végzi, erre a célra rendszeresített prémium eszközparkkal. Nem véletlenül tettük le a voksunkat a Kärcher mellett, aki a tisztítási technológia világpiaci vezetője. A német precizitásnak és innovációnak köszönhetően a professzionális használatra szánt permetextrakciós és hatalmas szívó erejű vákuum automaták a legjobb eredményt garantálják.

Legutóbbi foglalások
 • Citroen Grand Picasso
  Full Extra külső-belső ~3óra
 • Skoda Octavia
  Prémium külső mosás ~45 perc
 • Volvo XC60
  Prémium külső-belső ~2óra
 • BMW X5
  Prémium külső-belső ~2óra
 • Honda HRV
  Full Extra külső-belső ~3óra