Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Megoldás a makacs szennyeződések ellen!
Bármilyen ragyogó szemmel is tekintünk egy autó szépségére azt kijelenthetjük, hogy egy használati tárgy. A legtöbb esetben napi rendszerességgel használjuk, megyünk vele minden irányba, sokak nem is keveset. A kíméletes üzemeltetéstől függetlenül sokszor kerülünk olyan területre, ahol bizony nem tudjuk óvni nagy mértékben az autónkat és megannyi szennyeződésnek van kitéve. A makacs szennyeződések eltávolítás nem könnyű feladat, sőt a legtöbb esetben nem is végezhető el egy egyszerű autómosás segítségével. Ezen problémák ellen kínál fantasztikus megoldást a mélytisztítás szolgáltatásunk.


Mi is az a mélytisztítás?
A mélytisztítás gyakorlatilag egy igazán különleges, már-már "drasztikus autómosás". A kezelés alkalmával a mélyen a gépjármű lakkfelületében ágyazódott szennyeződéseket távolítjuk el speciális vegyszerek és autómosási eljárások segítségével. Az ilyen szennyeződések jellemzően bogármaradványok, kátrányok, fagyanta vagy egyéb természetes anyagok lehetnek. Nem ritka a vasúti por vagy a festékmaradványok sem. Összeségében azt tudjuk mondani, hogy a mélytisztítás alkalmával minden olyan szennyeződést eltávolítunk, ami mélyen a felületre tapadt.
Nem veszélyes a mélytisztítás?
A mélytisztítás összességében nagyon időigényes és nagy figyelmet igénylő folyamat, hiszen nagyon erős vegyszereket alkalmazunk a folyamat során. A szakavatott kezek között nem veszélyes ez a kezelés, vagyis nem sérül az autó felszíne, viszont az eredmény magáért beszél. Nagyon fontos, hogy kizárólag olyan helyen végeztess mélytisztítást, ahol biztosan szakember végzi a kezelést. A nem megfelelő helyen elvégeztetett tisztítási folyamat során az autó fényezése mattulhat, sok esetben karcolódhat, drasztikus esetben meg is sérülhet, melynek a helyreállítása nem kevés idő és természetesen újabb költségeket róhat rád.


Köszönjük!
 • Precíz munka gyorsan kedvező áron. Legközelebb is ide viszem. Bátran ajánlom másnak is.
  Póka Ági
 • Profi hozzáértés. Prémium anyagokkal. Árérték arányban verhetetlen! Minden kérést teljesítenek! A kerámiára pedig nincsenek szavak! Csak ajánlani tudom! Csak így tovább!
  Moharos Dániel
 • Profi,udvarias kiszolgálás. A jelenlegi autóm, előző tulaja igénytelen volt az autó belterére, a srácok újjá varázsolták! Ezúton is köszi!
  Cserhalmi Balázs
 • Sziasztok! A képek talán vissza sem adják mennyire szép lett az autó a kezelés után, akár kívüli, akár belül. De ha mégis, akkor az érzést amikor áttörlöd az autót, na azt biztos nem! Nagyon precíz és alapos munkát végzett a csapat. Mindenben rugalmasak és pontosak, segítőkészek. Köszönöm a munkátokat!
  Molnár Norbert


Mennyibe kerül?
A mélytisztítás szolgáltatás árát nagyon nehéz meghatározni, hiszen nagy mértékben függ a szennyezett felületektől, a szennyezettség mértékétől és állapotától. Jellemzően azt szoktuk mondani, hogy egy átlagos kezelés ára 14.990 Ft-tól kezdődik, amely nagyjából egy 1 órás kezelést tartalmaz. Drasztikus esetben ez az időtartam a duplájára is növekedhet. Minden mélytisztítási tevékenység előtt munkatársaink konzultálnak veled a várható idő és anyagi ráfordításról.

Ragyogóan tiszta felületre vágysz? Nincs más dolgod, mint töltsd ki az alábbi űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessen Veled a mélytisztítással kapcsolatban. Az alábbi űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, kizárólag tájékoztatást biztosítunk a részedre.
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm
Honnan tudom, hogy mélytisztításra van szüksége autómnak?
Jellemzően könnyedén észrevehető az autó karosszériáján, ha mélytisztításra van szüksége. Egy alapos autómosást követően ha a kezünkkel végig simítjuk a felületet és azt érezzük, hogy a frissen mosott felület kissé durva tapintású, nem csúszik rajta végig könnyedén a kezünk, akkor nagy valószínűséggel mélytisztításra lesz szükség.
A legtöbb esetben, a prémium autókozmetikákában, mint amilyen mi is vagyunk, külön jelzik Neked, ha az autód állapota megkívánja a mélytisztítást. Ebben az esetben célszerű ezt a kezelést választani, hiszen a ragadós felület jobban vonza a szennyeződéseket, melynek következtében az autó fényezésének az állapota tovább romlik és gyakorlatilag elkerülhetetlenné válik a fényezés korrekció.
Sok esetben javasolt a mélytisztítást választani egy-egy évszak váltást követően. Jellemzően a vizes beltéri tisztítás időpontjára szoktuk ütemezni ezt a kezelést is, így vannak ők párban. Télen és nyáron az autók jellemzően sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, így javasoljuk, hogy március és szeptember környékén mindenképpen nézed meg az autódat, hogy indokolt-e a mélytisztítási folyamat.

Íme néhány termék, ami felkeltheti az érdeklődésed!
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
Nanolex Final Finish
Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
4.700 HUF
Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
Nanolex Glass Cleaner
Ablaktisztító
5.200 HUF
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
Nanolex Mikroszálas
szárító törölköző
8.400 HUF
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
Nanolex PreWash
Előmosó koncentrátum
6.200 HUF
Nanolex Pure Autósampon
Nanolex Pure
Autósampon
5.500 HUF
Nanolex Reactivating Autósampon
Nanolex Reactivating
Autósampon
7.600 HUF
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
Nanolex WashCoat Nanobevonat
karosszériára
6.000 HUF
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover
Nanolex Wheel Cleaner
& Iron remover
6.200 HUF
Mikroszálas Mosókesztyű
Mikroszálas
Mosókesztyű
4.700 HUF
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
A Nanolex Final Finish vízkőeltávolító és gyorsápoló egy úttörő, vízbázisú bevonat az összetevők egy forradalmian új kombinációjával. Ez a bevonat könnyedén távolítja el a makacs vízcseppeket, ujjlenyomatokat és egyéb piszokfoltokat is a kezelt alkatrészekről. Kiváló szárító hatással segíti elő csillogó kinézetet az autómosás után.

Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
A Nanolex Glass Cleaner ablaktisztító bevonatot speciálisan autóipari üvegekre fejlesztették ki. Az innovatív formula garantálja a sáros, piszkos, zsíros, továbbá a bogarak és a különböző viaszok alkotta szennyeződések eltávolítását. Egyszerű és hatékony ablkatisztítás folt és csíkmentesen. (750 ml)
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
A Nanolex mikroszálas szárító törölköző rendkívül sok vizet képes magába tartani anélkül, hogy csíkot hagyna a felületen. Átlagosan egy autót szárazra lehet törölni anélkül, hogy ki kellene csavarni a vizet. A legjobb választás otthoni autóápolásra és ipari felhasználásra is. Ez a szárítótörölköző 60x90 cm és 585 gramm súlyú, mindkét oldalon hurkolt szövésű anyagból készült.
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
A Nanolex PreWash koncentrátum egy nagyon hatékony habzó előmosószer, ami hatásosan távolítja el az autók külső felületéről a viaszt, az olajat, a zsírt, a polípasztát, a szilikon maradékokat és előkészíti az autót a bevonatok használatához. Az összetevők kiegyensúlyozott alkalmazásának köszönhetően a felületaktív anyagok nagymértékben fellazítják és eltávolítják a makacs szennyeződéseket.
Higítás: 1:10 1:30
(1.000 ml)
Nanolex Pure Autósampon
A Nanolex Pure autósampon egy nagyon hatékony, egyúttal gyengéd pH-semleges foszfát és NTA-mentes tisztítószer. A hatékony tisztítást, valamint az erőteljes habzást és a nagyszerű tapadásmentes felületet a hatóanyagok egyedülálló kombinációja garantálja.
(750 ml)
Nanolex Reactivating Autósampon
A Nanolex Reactivating autósampon a kezelt és festett felületek tisztításra és ápolásra tervezték, amik a kezelés hatására sokkal ellenállóbbak lesznek. Az autó mosása közben a sampon modern formulája kémiai és molekuláris kötést alakít ki az előzetesen alkalmazott védőrétegekkel és egyúttal fel is frissíti azokat.
(750 ml)
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
A Nanolex WashCoat nanobevonat, autóvisza egy hihetetlenül gyors és hatékony megoldás a külső gépjármű kezelt felületeire. A bevonat összetevői kémiai kötést képeznek a festékkel és felfrissítik a karosszérián korábban alkalmazott védőrétegeket, bevonatokat.
Higítás: 25-50 ml 1l vízhez, mely elegendő egy autó kezelésére.
(200ml)
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover Felnitisztító, fémrészecske eltávolító

A Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover egy nagyon hatékony, gyorsan ható felnitisztító, valamint fémrészecske és fékpor eltávolító szer. A felülettel való érintkezés során az erőteljes formula leold minden szennyeződést, még a makacs fékport is. Kevéssé agresszív, mint a hagyományos savas felni-tisztítók, de legalább annyira hatékony.
(750ml)

Mikroszálas Mosókesztyű-CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Kék/fehér
A CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Mikroszálas mosókesztyű rendkívül kíméletesen és hatékonyan távolítja el autómosás közben az autó felületére tapadt szennyeződéseket.
Méret: 21 cm x 26 cm
Szín: Kék/Fehér
Összetétel: 70% Polyester / 30% Polyamide
Anyag: 100% splittelt Dél-koreai mikroszálas szövet.
Származási hely: Dél-Kórea


Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel
Mennyi idő egy mélytisztítás?
Nagyon változó a mélytisztítási folyamat hossza. Minden esetben függ a tisztítandó felület nagyságától és állapotától. Jellemzően egy óra alatt elkészülünk, de a pontos időtartamról minden esetben a munkatársunk ad tájékoztatást.
A vegyszerek nem tesznek kárt az autóban?
Szakmailag felkészült munkatársainknak köszönhetően még egy mélytisztítási folyamat is teljesen biztonságosan elvégezhető az Autópatyolat műhelyében. Az autód biztonságára természetesen garanciát vállalunk.
Mikor javasolt a kezelés?
Azt gondoljuk, hogy jobb egyben letudni minden időigényes kezelést. A vizes beltéri tisztítás alkalmával javasoljuk, hogy kérd mélytisztítási szolgáltatásunkat, hogy kívül-belül tökéletes állapotban lévő autót vihess haza.
Van, amit Ti sem tudtok eltávolítani?
Mielőtt nekiállunk autód mélytisztításának minden esetben felmérjük a felületet és elképzelhető, hogy jelezzük Neked, hogy ezzel a kezeléssel bizonyos koszolódások nem távolíthatóak el. Az is lehetséges, hogy nem javasoljuk a mélytisztítást, inkább egy másik szolgáltatásunkat ajánljuk a figyelmedbe.
Nem tudom eldönteni, hogy kell-e a mélytisztítás. Segítetek benne?
Igen. Bátran fáradj be hozzánk az autóddal, melynek felmérjük az állapotát. Szívesen készítünk a részedre ingyenesen egy ajánlatot, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat javaslunk a részedre, hogy a legfantasztikusabb és leginkább csillogó autótulajdonos lehess.


A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata