Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Prémium autómosó, prémium igényekhez!
Prémium autómosó
Tudjuk, hogy imádod az autódat és biztosak vagyunk benne, hogy a sok elfoglaltságod mellett meg kell szervezned, hogy mikor is ugorj be lemostani az autódat. Kényelmes, hűtőtt, fűtött váróval, ingyenes internetkapcsolattal, izgalmas magazinokkal, kellemes személyzettel és természetesen hűsítőkkel és finom kávéval várunk. Az interaktív kijelzőnk segítségével pedig könnyedén tájékozódhatsz arról is, hogy mennyi ideig tart még a mosás vagy, hogy mikor következel.
Prémium Autókozmetikai Csomag


Mi az a Prémium Autókozmetikai Csomag?
Prémium Autókozmetikai Csomag
Nálunk nem tudsz különféle csomagok közül válogatni, ha a kocsid külső és belső tisztításáról van szó, hiszen azért jössz hozzánk, hogy minőségi tisztításon essen át az autód. Csupán egy komplex csomaggal szolgálhatunk. Ennek ellenére kedvező árral és fantasztikus csomagtartalommal készültünk Neked.
Prémium Autókozmetikai Csomag
A csomag minden fontos tisztítási manővert tartalmaz, melynek eredményeként biztos lehetsz benne, hogy autód patyolattiszta lesz és ragyogni fog, amikor elviszed tőlünk. A csomagot úgy alkottuk meg, hogy jellemzően azok a külső és belső tisztítási műveletek legyenek benne, melyekre azt gondoljuk, hogy minden autónak szüksége van. Emellett van arra is lehetőséged, hogy különböző kiegészítő szolgáltatásokat igényelj az autókozmetikai csomagod mellé, amennyiben egy kis extra törődéssel szeretnéd meglepni az autódat és persze saját magadat is.


Mit tartalmaz a csomag?
Prémium Autókozmetikai Csomag
Portalanító öblítés
Aktívhabos előmosás
Két vödrös, PH semleges mosás
Lágyvizes öblítés
Bogároldás
Gumi- és felnitisztítás
Kerékjárat tisztítás
Gumiabroncsok ápolás
Sűrített levegős és mikroszálás szárítás
Falcok és kédergumik tisztítása
Portalanítás és porszívózás
Szellőző rostélyok tisztítása
Beltér és kárpitok tisztítása
Műszerfal és műanyag elemek ápolása
Gumi-lábtér szőnyegek tisztítása
Csomagtér tisztítás
Gurulógyöngy viaszolás
Bőrápolás
Portalanító öblítés
A teljes folyamatot egy portalanító öblítéssel kezdjük, amikor is a karosszériáról eltávolítjuk a használat közben rárakódott finom por réteget.
Aktívhabos előmosás
A portalanító öblítést követően egy nagyon látványos, hószerű permettel kezeljük az autót, melynek igen nagy a tisztító és oldó hatása. Az aktív habot kíméletesen, kézi kímélő technikával eldolgozzuk, hogy még jobban tudja kifejteni a hatását.
Két vödrös, PH semleges mosás
Nagyon fontos, hogy kizárólag olyan autómosóba látogass el, ahol kétvödrös technikával dolgoznak. A két vödörre azért van szükség, hogy karcmentesen és minden esetben tiszta vízzel módon moshassuk le az autódat. Az egyik vödörben található a ph semleges autósamponnal ellátott mosóvíz, amely nem károsítja és nem irritálja az autó fényezését, míg a másik vödörben található az öblítésre használt tiszta víz. A vödrök alján egy speciális szűrő található, hogy ne jussanak vissza a felületre a mikroszennyeződések.
Lágyvizes öblítés
Mi minden esetben odafigyelünk a részletekre. Nincs is annál rosszabb, amikor egy autót tökéletes lemosunk majd a száradási fázisnál vízcseppesre vagy vízkövesre szárad. Erre még csak lehetőséget sem adunk, hiszen az autómosás során használt víz lágyításra kerül, ezzel is elősegítve a tökéletes végeredményt.
Bogároldás
Az autóval közlekedve az autó orrán, a gépháztetőn, a lökhárítókon, a rendszámtáblán vagy, akár a visszapillantó tükrön megtapadnak a rovarok, bogarak. A vegyszeres kezelésnek köszönhetően ezeket könnyedén leoldjuk, és nagynyomású vízzel megtisztítjuk az autód szóban forgó elemeit. Ez a lépés kifejezetten fontos, hiszen a nem megfelelően eltávolított szennyeződések könnyedén beleéghetnek a fényezésbe.
Gumi- és felnitisztítás
A használat során a hidraulikus féket használva a mechanikus hatásnak köszönhetően fékpor keletkezik, amely ráég a kerékre. Ezt csak kifejezetten erre a célra kifejlesztett vegyszerrel lehet eltávolítani. Az feloldást követően nagynyomáson tovább lazítjuk a szennyeződést, majd samponos vízzel lemossuk az abroncsokat, felniket.
Kerékjárat tisztítás
A gumiabroncsok és felnik tisztítása mellett kiemelten fontos, hogy a kerékjáratban is megtapadt szennyeződéseket, foltokat és a fékport eltávolítsuk ezzel hozzásegítve az autót a ragyogó tisztasághoz.
Gumiabroncsok ápolás
A külső mosást követően minden gumiabroncsot egy ápoló anyaggal kezelünk, hogy megnöveljük az abroncsok élettartamát és, hogy megvédjük őket a kirepedezésektől.
Sűrített levegős és mikroszálás szárítás
A felületek száradását sem bízzuk a véletlenre. A teljes külső mosási folyamatot követően a szárítást sűrített levegővel segítjük elő és közben extra puha mikroszálas törlőkendővel véglegesítjük a felületeket.
Külső és belső üvegek tisztítása:
Egy gépjármű esetén az egyik leginkább gyorsan koszosodó terület az üveg. Csomagajánlatunk tartalmazza az ablakkal ellátott felületek teljes, csíkmentes tisztítását. A mosás során nem használunk gumi vagy szilikon lapátokat, hogy még inkább védjük a felületeket. A tisztítást követően szennyeződés lerakódás gátlóval finisheljük a felület.
Falcok és kédergumik tisztítása
A különböző nyíló és csukó elemeknél a gépjárművünkben minden esetben különböző szigetelőanyagok találhatóak. Ezek akadályozzák meg, hogy az utastérbe a nedvesség bejusson vagy, hogy a hő távozzon. Ezek speciális, redősen kialakított gumi felületek, melyek fogaiban és réseiben könnyedén megtapadnak a szennyeződések, így ezek mosására is kiemelt figyelmet kell fordítanunk.
Portalanítás és porszívózás
Az ember nem is gondolná, hogy milyen mennyiségű por található egy gépjárműben. A kis zugok, tárolók, ülések alatti részek mind-mind porral telítettek a sűrű és nagy mértékű igénybevétel miatt. Ezek tisztítása fontos feladat és nagyban növeli az utasok komfortérzetét is. A kis gombok, konzol illesztések mind-mind vonzzák a port. Ezeket mikro ecsetekkel mind-mind kitisztítjuk a tökéletes végeredmény érdekében.
Szellőző rostélyok tisztítása
Az autóba beáramló levegő sok esetben apró szennyeződéseket is tartalmazhat, melyek a szellőzők rostélyain fennakadnak. Ezek eltávolítása fontos feladat, hogy jó minőségű levegő jusson minden esetben az utastérbe. Kiemelten fontos, hogy a klíma- és a fűtéshasználat előtt ezek nagy gonddal kerüljenek kitisztításra.
Beltér és kárpitok tisztítása
A nagytakarítás része, hogy az autóban elhelyezett szerkezeti elemek mindegyikét tisztítjuk. Különös gondot fordítunk az ülések és a gyakran használt autókárpitok (pl.: ajtó kárpit stb) tisztítására is. Ha igazán speciális ápolásra vágysz, akkor feltétlenül tekintsd meg a vizes beltéri tisztítás szolgáltatásunkat is.
Műszerfal és műanyag elemek ápolása
Az autóban található műszerfal és műanyag elemek általában nagy terhelésnek és igénybevételnek vannak kitéve. A sok kontakt, az érintések és a rendszeres használat nyomot hagy rajtuk, zsírosodnak, koszolódnak. Ezek ápolása és tisztán tartása igazán nagy feladat. Fontos, hogy ezeket az elemeket rendszeresen tisztítsuk és ápoljuk, hogy igazán sokáig örömmel tudjuk használni őket.
Gumi-lábtér szőnyegek tisztítása
A nagy igénybevétel és az időjárási viszontagságok miatt gyakorlatilag a leginkább szennyezett belsőtérben található felület. A lábtérben található szőnyegek remek kialakítással rendelkeznek, így sok esetben nem feltűnő azok koszolódása, de amikor letisztítjuk őket, biztosak vagyunk benne, hogy a te szavad is eláll.
Csomagtér tisztítás
A csomagtér arra való, hogy jól tele pakoljuk. Lehetőség szerint hetente többször. A nagy igénybevétel miatt hamar koszosodik, nem ritka esetekben egyéb, kiömlött szennyeződéseket is tartalmaz. A csomagajánlatunk ennek a tisztítását és rendbetételét is tartalmazza.
Gurulógyöngy viaszolás
A gurulógyöngy viaszolásnak köszönhetően nagyszerű fényhatású és makulátlan autót vehetünk át. A viasznak köszönhetően, vízlepergető hatása miatt hosszan ellenáll a szennyeződéseknek és tükrös fényt biztosít autónknak.
Bőrápolás
Milyen kiegészítő szolgáltatások vannak?
kiegészítő szolgáltatások
Vannak olyan szolgáltatások, melyek nem minden esetben indokoltak, vagy nem minden gépjármű esetében valósíthatók meg. Ezeket kiegészítő szolgáltatásként kérheted a Prémium csomagunk mellé. Tekintsd meg, hogy mely extra, kiegészítő szolgáltatásaink közül választhatsz:
kiegészítő szolgáltatások
 • - Gyanta eltávolítás: 990Ft-tól
 • - Kátrány eltávolítás: 990Ft-tól
 • - Cabrio vászontető impregnálás: 12.990Ft
 • - Komplett felni tisztítás le és felszereléssel: 4.990Ft/db
 • - Komplett felni tisztítás: 490Ft/db
 • - Ragasztó-matrica eltávolítás: 990Ft-tól
 • - Konzervanyag eltávolítás: 990Ft-tól
 • - Alvázmosás: 4.990Ft
 • - Kipufogóvég korom eltávolítás: 2.990Ft
 • - Kédergumik ápolása: 290Ft-tól
 • - Guminyomás ellenőrzés: INGYENES
 • - Ablakmosó feltöltés: 990Ft-tól
 • - Akkumulátor feltöltés: 490Ft
 • - Szállórozsda eltávolítás: 990Ft-tól
 • - Kemény WAX: 14.990Ft-tól
 • - Motortér tisztítás: 19.990Ft-tól

Tekintsd meg referencia munkáinkat!


Normál
5.490 Ft
+24h esőgarancia
SUV
6.490 Ft
+24h esőgarancia
Bus (7 személy +)
7.490 Ft
+24h esőgarancia


Mennyibe kerül?
Prémium Autókozmetikai Csomag
A Prémium Autókozmetikai Csomagunk már 5.490 Ft-ért a Tiéd lehet egy normál autó tekintetében, mely megközelítőleg egy kicsivel több, mint egy órás komplex kezelést jelent a fenti csomagtartalom mellett. SUV kategóriájú autókat 6.490 Ft-ért tisztítunk meg, míg a 7+ személyes BUS kategóriájú gépjárműveket 7.490 Ft-ért.

Törzsvásárlói rendszerünknek köszönhetően minden 10. kezelést díjmentesen, ingyen végezzük el a részedre. Áll az alku?
Foglalj időpontot online!
Online időpontfoglalás
A komplex szolgáltatáscsomagunkat, a nagy érdeklődésre való tekintettel kizárólag bejelentkezés alapján lehet igénybe venni. A telefonos időpontfoglalás mellett arra is van lehetőséged, hogy egyszerűen, mindössze néhány adat megadásával lefoglald a saját időpontod a weboldalunk segítségével. Ehhez nem kell mást tenned, mint add meg az alábbi űrlap segítségével az adataidat. Válassz a zöld meuővel jelölt időpontok közül, majd kattints a "Lefoglalom az időpontot" gombra!
A sikeres jelentkezésről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a részedre. Már kész is vagy!
Vezetéknév *
Keresztnév *
Cégnév
Telefonszám *
E-mail cím *
Szolgáltatás *
Rendszám *
Autó típusa *


.

.

Megjegyzés:

Jelentkezem
Köszönjük!
 • Sziasztok! A képek talán vissza sem adják mennyire szép lett az autó a kezelés után, akár kívüli, akár belül. De ha mégis, akkor az érzést amikor áttörlöd az autót, na azt biztos nem! Nagyon precíz és alapos munkát végzett a csapat. Mindenben rugalmasak és pontosak, segítőkészek. Köszönöm a munkátokat!
  Molnár Norbert
 • Profi,udvarias kiszolgálás. A jelenlegi autóm, előző tulaja igénytelen volt az autó belterére, a srácok újjá varázsolták! Ezúton is köszi!
  Cserhalmi Balázs
 • Precíz munka gyorsan kedvező áron. Legközelebb is ide viszem. Bátran ajánlom másnak is.
  Póka Ági
 • Profi hozzáértés. Prémium anyagokkal. Árérték arányban verhetetlen! Minden kérést teljesítenek! A kerámiára pedig nincsenek szavak! Csak ajánlani tudom! Csak így tovább!
  Moharos Dániel

Íme néhány termék, ami felkeltheti az érdeklődésed!
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
Nanolex Final Finish
Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
4.700 HUF
Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
Nanolex Glass Cleaner
Ablaktisztító
5.200 HUF
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
Nanolex Mikroszálas
szárító törölköző
8.400 HUF
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
Nanolex PreWash
Előmosó koncentrátum
6.200 HUF
Nanolex Pure Autósampon
Nanolex Pure
Autósampon
5.500 HUF
Nanolex Reactivating Autósampon
Nanolex Reactivating
Autósampon
7.600 HUF
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
Nanolex WashCoat Nanobevonat
karosszériára
6.000 HUF
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover
Nanolex Wheel Cleaner
& Iron remover
6.200 HUF
Mikroszálas Mosókesztyű
Mikroszálas
Mosókesztyű
4.700 HUF
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
A Nanolex Final Finish vízkőeltávolító és gyorsápoló egy úttörő, vízbázisú bevonat az összetevők egy forradalmian új kombinációjával. Ez a bevonat könnyedén távolítja el a makacs vízcseppeket, ujjlenyomatokat és egyéb piszokfoltokat is a kezelt alkatrészekről. Kiváló szárító hatással segíti elő csillogó kinézetet az autómosás után.

Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
A Nanolex Glass Cleaner ablaktisztító bevonatot speciálisan autóipari üvegekre fejlesztették ki. Az innovatív formula garantálja a sáros, piszkos, zsíros, továbbá a bogarak és a különböző viaszok alkotta szennyeződések eltávolítását. Egyszerű és hatékony ablkatisztítás folt és csíkmentesen. (750 ml)
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
A Nanolex mikroszálas szárító törölköző rendkívül sok vizet képes magába tartani anélkül, hogy csíkot hagyna a felületen. Átlagosan egy autót szárazra lehet törölni anélkül, hogy ki kellene csavarni a vizet. A legjobb választás otthoni autóápolásra és ipari felhasználásra is. Ez a szárítótörölköző 60x90 cm és 585 gramm súlyú, mindkét oldalon hurkolt szövésű anyagból készült.
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
A Nanolex PreWash koncentrátum egy nagyon hatékony habzó előmosószer, ami hatásosan távolítja el az autók külső felületéről a viaszt, az olajat, a zsírt, a polípasztát, a szilikon maradékokat és előkészíti az autót a bevonatok használatához. Az összetevők kiegyensúlyozott alkalmazásának köszönhetően a felületaktív anyagok nagymértékben fellazítják és eltávolítják a makacs szennyeződéseket.
Higítás: 1:10 1:30
(1.000 ml)
Nanolex Pure Autósampon
A Nanolex Pure autósampon egy nagyon hatékony, egyúttal gyengéd pH-semleges foszfát és NTA-mentes tisztítószer. A hatékony tisztítást, valamint az erőteljes habzást és a nagyszerű tapadásmentes felületet a hatóanyagok egyedülálló kombinációja garantálja.
(750 ml)
Nanolex Reactivating Autósampon
A Nanolex Reactivating autósampon a kezelt és festett felületek tisztításra és ápolásra tervezték, amik a kezelés hatására sokkal ellenállóbbak lesznek. Az autó mosása közben a sampon modern formulája kémiai és molekuláris kötést alakít ki az előzetesen alkalmazott védőrétegekkel és egyúttal fel is frissíti azokat.
(750 ml)
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
A Nanolex WashCoat nanobevonat, autóvisza egy hihetetlenül gyors és hatékony megoldás a külső gépjármű kezelt felületeire. A bevonat összetevői kémiai kötést képeznek a festékkel és felfrissítik a karosszérián korábban alkalmazott védőrétegeket, bevonatokat.
Higítás: 25-50 ml 1l vízhez, mely elegendő egy autó kezelésére.
(200ml)
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover Felnitisztító, fémrészecske eltávolító

A Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover egy nagyon hatékony, gyorsan ható felnitisztító, valamint fémrészecske és fékpor eltávolító szer. A felülettel való érintkezés során az erőteljes formula leold minden szennyeződést, még a makacs fékport is. Kevéssé agresszív, mint a hagyományos savas felni-tisztítók, de legalább annyira hatékony.
(750ml)

Mikroszálas Mosókesztyű-CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Kék/fehér
A CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Mikroszálas mosókesztyű rendkívül kíméletesen és hatékonyan távolítja el autómosás közben az autó felületére tapadt szennyeződéseket.
Méret: 21 cm x 26 cm
Szín: Kék/Fehér
Összetétel: 70% Polyester / 30% Polyamide
Anyag: 100% splittelt Dél-koreai mikroszálas szövet.
Származási hely: Dél-Kórea


Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel
GYIK
Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?
Jellemzően egy átlagos méretű autó ápolása 60-70 percet vesz igénybe maximum, természetesen ez függ az autó méretétől és a szennyezettség állapotától is.
Megtudom várni az autót, amíg elkészül?
Igen. Külön hűtött, fűtött várót biztosítunk a részedre internetkapcsolattal, frissítővel és természetesen friss és fantasztikus kávéval.
Bármikor bevihetem az autót?
Igen, természetesen erre is van lehetőséged. A tisztítás és ápolás végeztével minden esetben visszajelzést küldünk a részedre, így már csak akkor kell visszajönnöd, ha biztosan elkészültünk mindennel, így nem kell várnod sem, ha éppen rohannál tovább.
Nem tesztek kárt a kocsimban?
Természetesen nem. Kézi autómosó vagyunk, ami azt jelenti, hogy minden folyamatot manuálisan, esetlegesen kiegészítő gépek segítségével végzünk. Az autódon egy karcolás sem fog esni, erre természetesen garanciát is vállalunk.
Milyen rendszeresen ajánlott a kocsimosás?
Jellemzően azt szoktuk mondani, hogy igény szerint. Van olyan ügyfelünk, aki hetente jár, de a jellemzőbb, hogy havi 2-3 alkalommal látogatnak meg minket ügyfeleink. Ez egyébként javasolt is.
Ez egy nagytakarításnak felel meg?
Gyakorlatilag igen, de nem olyan teljeskörű, mint mondjuk egy vizes beltéri tisztítás. Azt szoktuk mondani, hogy általános állagmegóvás és természetesen normál takarításnak felel meg, de évente kétszer javasoljuk, hogy végeztess egy nagyobb takarítást is.
GYIK GYIK GYIK


A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata