Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Páncélként véd és gyémántként ragyog
Kerámia bevonat
Egy új kocsi vásárlásakor minden újdonsült autótulajdonos elámul azon, hogy milyen ragyogó, milyen gyönyörű, milyen érintetlen és makulátlan a karosszéria. Büszkék vagyunk és nagyszerűen érezzük magunkat. Úgy gondoljuk, hogy miénk a világ és tudjuk, hogy erre az új kocsira aztán tényleg vigyázni szeretnénk és sokáig megőrizni ezt a fantasztikus állapotot. Az új varázsát.

Kevesen tudják, hogy már sajnos a legtöbb kocsi úgy kerül ki egy-egy autószalonból, hogy micro karcok vannak rajta, sok esetben koszos, és ha fényben megnézzük, már bizony nem teljesen tökéletes. Az idő előrehaladtával a tárolás, szállítás vagy a nem megfelelő mosatás is sokszor ront a helyzeten. Nem egyszer találkoztunk ragasztó vagy rovar maradványokkal, kátránnyal, vasporral és persze nem is beszélünk az út poráról, az időjárás viszontagságairól.

A kerámiabevonatnak köszönhetően autód külső megjelenése lehengerlően tiszta lesz. Úgy fogod látni, hogy érintetlen, miközben páncélként védi az autót és makulátlan ragyogást biztosít neki. Így lesz az autót minden pillanatban szexi, látványos és egyben tökéletes.
Autópatyolat - Kerámia bevonat


Mi az a kerámiabevonat?
Kerámiabevonat - autó
A kerámia bevonat tökéletes védelmet nyújt a gépjármű fényezett felületeinek védelmére. A legfontosabb tulajdonsága, hogy acélerős, nem úgy, mint a sokak által kedvelt és a mai napig használt wax vagy a nanotechnológiás szigetelő.

A kerámia bevonat egy hajszálvékony, nagyon kemény réteg, ami áthatolhatatlan szinte minden oldószer vagy lúgos tisztítószer számára, így tökéletesen helyt áll az autómosókban használt vegyszereknek és a hétköznapok során is megvédi a kocsit az érkező szennyeződésektől.
Kerámiabevonat - autóápolás Miért is mondjuk, hogy acélerős? A bevonat keménysége MOHS skála alapján kezdetben 6-7H, később hő hatására akár 9H is lehet. Tudtad, hogy a 10H a gyémánt keménysége? Átlagosan 2-5 mikron vastagságban kerül felhordásra a felületre, ami mintegy százszor vastagabb, mint a waxok által biztosított réteg. Többek között ennek a tulajdonságának köszönheti, hogy ellenállóbb, megvéd a micro karcolásoktól és kémiai stabilitása okán megóvja a fényezést, például a madárürülék okozta marástól, illetve a napsütés kártékony hatásától egyaránt.
Extrém ellenállás matt vagy fényes felületen egyaránt!
tovább olvasom


Az autó ápolása egyszerűbb, mint valaha!
autóápolás - kerámiabevonat
A prémium kerámiabevonattal bizony több évre tervezhetünk. Az ilyen módon kezelt autókat ettől függetlenül továbbra is tisztíttatnunk kell, megfelelő minőségű autómosóban.

A vékony, de erős védőréteg kitartóan ellenáll az autótisztítása kapcsán felmerülő mechanikai behatásoknak és a bogarak vagy vegyszerek nem tudják felmarni a felületet.
prémium kerámiabevonat - nanolex
Emellett pozitív tulajdonsága az is, hogy a mindennapi tisztítás is egyszerűbb, mivel a felületen sokkal nehezebben tapad meg a szennyeződés, ráadásul a védőréteg a már kialakult kis karcolásokat is tömíti, így homogén felületet biztosít a számodra, amin a vízkő sem tapad meg. Minden mosást követően újra és újra úgy fog kinézni az autód, mintha most gurult volna ki a gyártósorról.


Köszönjük!
 • Profi,udvarias kiszolgálás. A jelenlegi autóm, előző tulaja igénytelen volt az autó belterére, a srácok újjá varázsolták! Ezúton is köszi!
  Cserhalmi Balázs
 • Profi hozzáértés. Prémium anyagokkal. Árérték arányban verhetetlen! Minden kérést teljesítenek! A kerámiára pedig nincsenek szavak! Csak ajánlani tudom! Csak így tovább!
  Moharos Dániel
 • Sziasztok! A képek talán vissza sem adják mennyire szép lett az autó a kezelés után, akár kívüli, akár belül. De ha mégis, akkor az érzést amikor áttörlöd az autót, na azt biztos nem! Nagyon precíz és alapos munkát végzett a csapat. Mindenben rugalmasak és pontosak, segítőkészek. Köszönöm a munkátokat!
  Molnár Norbert
 • Precíz munka gyorsan kedvező áron. Legközelebb is ide viszem. Bátran ajánlom másnak is.
  Póka Ági


Hogyan történik az autó kerámiázása a gyakorlatban?
autóápolás - kerámia
A kerámia bevonat felhelyezése nem olyan egyszerű folyamat, mint az sokan gondolják, éppen ezért fontos, hogy kizárólag szakavatott, minősített és minden engedéllyel rendelkező autómosóban végeztesd el, mint amilyen mi is vagyunk, hiszen csak így lehetséges az, hogy még az eredetileg kissé karcos, vagy nem megfelelő állapotban lévő kocsik is megújult és ragyogó külsőt kapjanak, valamint kizárólag így vonatkozik majd rád a gyártói garancia is. Ha már áldozol az autód védelmére, akkor ne árts neki, végeztesd a bevonatozást megfelelő helyen, megfelelő, minősített és minőségbiztosítással rendelkező mosóban.
1. Alapos külső mosás és tisztítás
2. Fényezés korrekció
3. Kontroll
4. Portalanítás és zsírtalanítás
5. Kerámia bevonatozás
6. Száradás és finishelés
1. Alapos külső mosás és tisztítás
Kiemelten fontos, hogy a kerámia bevonatot csak alaposan előkészített és megtisztított elemekre szabad felvinni. Első körben az autón lévő szennyeződéseket, port, koszt, ragasztó maradványokat, esetlegesen a fagyantát és kátrányszennyeződéseket, madárürüléket távolítjuk el.

Ezt követően egy speciális agyaggyurma segítségével a teljes autót körbe tisztítjuk, hogy minden további szennyeződéstől megszabadítsuk a felületet. Ennek köszönhetően a gépjármű teljes mértékben megszabadul minden szennyeződéstől, még a fémportól és a szálló rozsdától is.
Külső mosás és tisztítás
2. Fényezés korrekció
A következő lépésben egy speciális, eltérő szemcseszerkezetű polírpaszta segítségével több rétegben RUPES gépekkel átpolírozzuk a teljes fényezést, hogy ténylegesen biztosra menjünk. A karcok eltüntetése sok esetben 14, de akár 18 órát is igénybe vehet. A legnagyobb odafigyelés mellett, a tapasztalatunkra hagyatkozva úgy gondoljuk, hogy a karcolások több, mint 95 %-a a polírozás következtében maradéktalanul eltűnik.

Sajnos 100%-os eredményt nem minden esetben lehet elérni, mert azt már a gépkocsi eredeti fényezése bánná.
Fényezés korrekció
3. Kontroll
A polírpasztás kezelést követően a gépjármű fényezését teljes kontroll alá vesszük, részleteiben, egy speciális Scangrip LED lámpa segítségével átvizsgáljuk a felületeket, hogy minden lehetséges karcot és egyéb szennyeződést maradéktalanul sikerült-e eltávolítani. Ha kielégítő az eredmény akkor következik a portalanítás.
Kontroll
4. Portalanítás és zsírtalanítás
A polírozás következtében keletkező vékony porréteget ismételten el kell távolítanunk a gépjármű karosszériáról, hogy makulátlan legyen a végeredmény. A sikeres portalanítás és a polír maradványok eltávolítását követően ismételten zsírtalanítjuk a felületet, ezzel előkészítve arra, hogy felvihessük a felületekre a kreámia bevonatot.
Portalanítás, zsírtalanítás
5. Kerámia bevonatozás
A fenti folyamatokat követően történik meg manuálisan a folyékony kerámia felvitele a felületekre. A kerámia ilyenkor még folyékony állagú. Ezt egy applikátor segítségével eldolgozzuk, majd a felhordott felesleges kifejezetten a kerámiázáshoz készített kendővel visszatöröljük. A minőségileg felhordott folyékony kerámiát ismételten ellenőrizzük, hogy mindenhol megfelelő-e a vastagsága, minősége stb.
Kerámia bevonatozás
6. Száradás és finishelés
A folyékony kerámia felhordását követően a felületet fűtött műhelyünkben száradni hagyjuk. Speciális infralámpa segítségével minden karosszéria elemen a bevonatot belülről kifele szárítjuk, ezzel elősegítve a felület kikeményedését. A bevonatosodás nagyjából 24 órát vesz igénybe, ezt követően lehetséges elvinni a megújult, makulátlan és ragyogó autót műhelyünkből. Fontos, hogy sok detailing műhely kecsegtethet azzal, hogy néhány órán belül elkészül a kerámia bevonat. Javasoljuk, hogy gyanakvóan tekints ezekre a kijelentésekre.
Száradás és finishelés


8 + 1 nagyszerű jellemző, ami miatt a kerámia remek választás!
Kerámiabevonat - autópatyolat
Átlátszó védelem
Teljesen átlátszó védelmet nyújt
A kerámia bevonat láthatatlan, légáteresztő és egyáltalán nem változtatja meg az autód színét, sőt kiemeli és ragyogóvá tesz azt.
Kiváló értékvédő
Kiváló értékvédő
Lassítja az autó értékcsökkenését, aminek az gépjárműved esetleges későbbi értékesítése során kifejezetten fogsz örülni.
Extra karcálló
Extra karcálló
A kerámia bevonat megvédi az autódat a szándékos vagy a véletlen keletkező micro karcolásoktól, egyéb szennyeződésektől.
Tartós megoldás
Tartós megoldást biztosít
A kerámia bevonat nem hetekre vagy hónapokra szól, akár hosszú évekig megoldást jelent és megvédi az autód.
Kopásálló
Kopásálló
A bevonat növeli a felület keménységét, akár a Mohs skála szerinti 9H + szintig. A gyémánt 10 H erősségű. Nem lesz vele problémád.
Időjárásálló
Időjárásálló
A kerámia bevonat ellenáll a hidegnek, melegnek, hónak, fagynak, sőt az UV sugárzásnak is. Az esőcseppeket lefújja a menetszél már 40 km/h sebességnél.
Korrózióvédelem
Kimagasló korrózióvédelem
Az autók ősrégi ellensége a rozsda, ami nem probléma többé. A kerámia bevonat véd a korróziótól és az oxidálódástól, így védve az autódat az idő vas fogától.
vegyszerálló
Vegyszerálló
Vannak szennyeződések, amiket csak erős vegyszerrel lehet eltávolítani. Ilyen az útszóró só, vagy a savas eső. Mivel a kerámia bevonat vegyszerálló, így ezek sem okoznak gondot.
8 + 1
Könnyű tisztítani
A kapott felület vízlepergető, kosztaszító hatású, a szennyeződések nehezen tapadnak meg a felületén. Az autó tisztítása és szárítása is elképesztően könnyűvé válik.


Mennyibe kerül?
Autó kerámiabevonat ára
Nagyon sok autómosó vagy kerámia felhordásra szakosodott műhely elemenként próbálja meghatározni a kerámiázás árát. Nálunk ez sokkal egyszerűbb. Válaszd ki, hogy milyen típusú járműnek a kerámia bevonatát szeretnéd elkészítettni. Ezt követően válassz, két fajta bevonataink közül, majd add hozzá az esetleges kiegészítő opciókat. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Kérjük, hogy a pontos kalkuláció érdekében keresd munkatársunkat a +36 30 300 4301 telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot és egy munkanapon belül felkeresünk Téged!


Kerámia bevonat
előkészítés
Normál
59.880 HUF
SUV
64.870 HUF
BUS
69.860 HUF
+
Bevonat
Si3D Kerámia bevonat
26.776 HUF
Si3D HD Kerámia bevonat
45.189 HUF
+
Kiegészítők
Szélvédő kerámia bevonat - 12.990 HUF
Oldalablakok kerámia bevonat - 10.990 HUF
SUV oldalablak kerámia bevonat - 14.990 HUF
Felni kerámia bevonat, csak profil - 3.990 HUF/db
Felni kerámia bevonat, teljes, szereléssel - 8.990 HUF/db
Fényszórók elől - hátul - 10.040 HUF
Hybrid WAX kerámia bevonathoz - 16.838 HUF
XPEL Fusion Plus fólia kerámia bevonat - 4.990 HUF/elem
Beltér impregnálás - 37.970 HUF
Vizes beltér tisztítás kerámia bevonat esetén - 19.990 HUFMegvan az elhatározás? Van még néhány kérdésed?

Nincs más dolgod, mint töltsd ki az űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessen Veled a kerámia bevonat felhordásával kapcsolatban.

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, kizárólag tájékoztatást biztosítunk a részedre.
Autópatyolat - Pécs
Cégnév
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm
Milyen termékeket használunk?
Autó - kerámiabevonat - termékek
Elkötelezett hívei vagyunk az autóknak és az autóápolásnak. Célunk, hogy a lehető legkíméletesebben lehessen a legtökéletesebb eredményt elérni és a legerősebb védelmet felépíteni annak érdekében, hogy megóvjuk autónkat a sérülésektől. Mivel autóápolási rajongók vagyunk, a mi szemléletünk szerint csak a kifogástalan minőség elfogadható. Így esett a választásunk a Németországban tervezett, tesztelt és gyártott Nanolex termékcsaládra, melyet jelen pillanatban is használ a Renault F1-es csapata.

Az Autópatyolat csapata a régióban az egyedüli kizárólagos Nanolex regisztrált és minősített partnere, akinek jogosultsága van arra, hogy ezzel a termékkel óvja és védje autódat.
Nanolex termékek

Íme néhány termék, ami felkeltheti az érdeklődésed!
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
Nanolex Final Finish
Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
4.700 HUF
Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
Nanolex Glass Cleaner
Ablaktisztító
5.200 HUF
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
Nanolex Mikroszálas
szárító törölköző
8.400 HUF
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
Nanolex PreWash
Előmosó koncentrátum
6.200 HUF
Nanolex Pure Autósampon
Nanolex Pure
Autósampon
5.500 HUF
Nanolex Reactivating Autósampon
Nanolex Reactivating
Autósampon
7.600 HUF
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
Nanolex WashCoat Nanobevonat
karosszériára
6.000 HUF
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover
Nanolex Wheel Cleaner
& Iron remover
6.200 HUF
Mikroszálas Mosókesztyű
Mikroszálas
Mosókesztyű
4.700 HUF
Nanolex Final Finish Vízkőeltávolító, Gyorsápoló
A Nanolex Final Finish vízkőeltávolító és gyorsápoló egy úttörő, vízbázisú bevonat az összetevők egy forradalmian új kombinációjával. Ez a bevonat könnyedén távolítja el a makacs vízcseppeket, ujjlenyomatokat és egyéb piszokfoltokat is a kezelt alkatrészekről. Kiváló szárító hatással segíti elő csillogó kinézetet az autómosás után.

Nanolex Glass Cleaner Ablaktisztító
A Nanolex Glass Cleaner ablaktisztító bevonatot speciálisan autóipari üvegekre fejlesztették ki. Az innovatív formula garantálja a sáros, piszkos, zsíros, továbbá a bogarak és a különböző viaszok alkotta szennyeződések eltávolítását. Egyszerű és hatékony ablkatisztítás folt és csíkmentesen. (750 ml)
Nanolex Mikroszálas szárító törölköző
A Nanolex mikroszálas szárító törölköző rendkívül sok vizet képes magába tartani anélkül, hogy csíkot hagyna a felületen. Átlagosan egy autót szárazra lehet törölni anélkül, hogy ki kellene csavarni a vizet. A legjobb választás otthoni autóápolásra és ipari felhasználásra is. Ez a szárítótörölköző 60x90 cm és 585 gramm súlyú, mindkét oldalon hurkolt szövésű anyagból készült.
Nanolex PreWash Előmosó koncentrátum
A Nanolex PreWash koncentrátum egy nagyon hatékony habzó előmosószer, ami hatásosan távolítja el az autók külső felületéről a viaszt, az olajat, a zsírt, a polípasztát, a szilikon maradékokat és előkészíti az autót a bevonatok használatához. Az összetevők kiegyensúlyozott alkalmazásának köszönhetően a felületaktív anyagok nagymértékben fellazítják és eltávolítják a makacs szennyeződéseket.
Higítás: 1:10 1:30
(1.000 ml)
Nanolex Pure Autósampon
A Nanolex Pure autósampon egy nagyon hatékony, egyúttal gyengéd pH-semleges foszfát és NTA-mentes tisztítószer. A hatékony tisztítást, valamint az erőteljes habzást és a nagyszerű tapadásmentes felületet a hatóanyagok egyedülálló kombinációja garantálja.
(750 ml)
Nanolex Reactivating Autósampon
A Nanolex Reactivating autósampon a kezelt és festett felületek tisztításra és ápolásra tervezték, amik a kezelés hatására sokkal ellenállóbbak lesznek. Az autó mosása közben a sampon modern formulája kémiai és molekuláris kötést alakít ki az előzetesen alkalmazott védőrétegekkel és egyúttal fel is frissíti azokat.
(750 ml)
Nanolex WashCoat Nanobevonat karosszériára
A Nanolex WashCoat nanobevonat, autóvisza egy hihetetlenül gyors és hatékony megoldás a külső gépjármű kezelt felületeire. A bevonat összetevői kémiai kötést képeznek a festékkel és felfrissítik a karosszérián korábban alkalmazott védőrétegeket, bevonatokat.
Higítás: 25-50 ml 1l vízhez, mely elegendő egy autó kezelésére.
(200ml)
Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover Felnitisztító, fémrészecske eltávolító

A Nanolex Wheel Cleaner & Iron remover egy nagyon hatékony, gyorsan ható felnitisztító, valamint fémrészecske és fékpor eltávolító szer. A felülettel való érintkezés során az erőteljes formula leold minden szennyeződést, még a makacs fékport is. Kevéssé agresszív, mint a hagyományos savas felni-tisztítók, de legalább annyira hatékony.
(750ml)

Mikroszálas Mosókesztyű-CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Kék/fehér
A CYCLONE Premium Korean Wash Mitt - Mikroszálas mosókesztyű rendkívül kíméletesen és hatékonyan távolítja el autómosás közben az autó felületére tapadt szennyeződéseket.
Méret: 21 cm x 26 cm
Szín: Kék/Fehér
Összetétel: 70% Polyester / 30% Polyamide
Anyag: 100% splittelt Dél-koreai mikroszálas szövet.
Származási hely: Dél-Kórea


Szélvédőbevonat
szélvédőbevonat
szélvédőbevonat
12.990 HUF
Add meg a megfelelő gondoskodást a szélvédődnek is! A karosszéria mellett lehetőséged van a kocsid szélvédőjét is ellátni átlászó kerámia bevonattal. A bevonat segítségével az autó szélvédője ellenállóbb lesz a szennyeződésekkel szemben, sokkal könnyebben fogod tudni tisztítani az ablakmosó lapátok segítségével és a lamellák sem tesznek kár, nem okoznak micro karcolásokat a felületben. Igazán nagyszerű választás! Kérd akár külöálló szolgáltatásként is.
Beltéri impregnálás
beltéri impregnálás
beltéri impregnálás
37.970 HUF
Egy autó belső tere igazán nagy használatnak van kitéve napról-napra. A belső felületeket célszerű az általános ápolási folyamatok, vizes beltéri tisztítások mellett komolyabb védelemmel is ellátni. Erre kínál fantasztikus és bivaly erős védelemet a belső terek kerámia impregnálása. Az impregnálásnak köszönhetően a kárpit ellenálló lesz a ráömlő folyadékokkal szemben és a folyamat következményeként védetté válik a makacs szennyeződésekkel szemben is.


Az ügyfeleink ezeket a kérdéseket tették fel
gyik
Milyen hatásokkal jár a kerámia bevonat?
Az autód kap egy külső ellenálló kerámia réteget, amely védi a gépjármű állapotát és csillogó megjelenést biztosít neki. Az átlátszó réteg ellenáll a legtöbb erős, maró hatású vegyszernek, véd a portól és az apróbb mechanikai sérülésektől is.
Mit kell tenned az autód elhozatala előtt?
Nincs semmi teendőd. Figyelj arra, hogy mindent szedj ki az autóból, amire szükséged lehet, hogy elkerüld a dupla utat. Ha új autóval érkezel hozzánk, javasoljuk, hogy ne vidd el előtte semmilyen autómosóba, hiszen itt újabb meglepetések érhetnek és összekarcolhatják az autódat a nem megfelelő technikájú autómosás következtében.
Eladás esetén nem gond, hogy kerámia bevonat van rajta?
Az eladáskor nem okoz problémát a bevonat, hiszen a karosszérián mindössze 2-5 mikronnyi réteget képez, ami minimális ahhoz, hogy kimutatható legyen jelentős eltérés. Sőt, az eladáskor fogsz majd rácsodálkozni arra, hogy milyen nagyszerű is volt a kerámia bevonat értékmegtartó képessége.
Mennyire lesz egyszerű az autó tisztítása? Nem jön le a réteg?
A bevonat ellenáll a legtöbb vegyszernek, így sima vízzel biztosan nem fogod tudni lemosni. A kerámia bevonat könnyebben tisztítható, hiszen kevésbé tapad meg rajta minden szennyeződés. Természetesen fontos, hogy a teljes és alapos mosásnál mindenképpen fizikális autómosás történjen lehetőleg szakavatott helyen. Bátran keress minket ezügyben is.
Miért az Autópatyolat csapatát válasszam?
A Nanolex termékek használatával konstans magas minőséget biztosítunk a piacon található legjobb anyagokkal. A Nanolex anyacég csak annak ad képesítést és lehetőséget a legjobb anyagai használatára, aki megfelelően kvalifikált és tapasztalattal rendelkezik.
Mire figyeljek a kerámia bevonat felvitelét követően?
Nagyon fontod, hogy a kerámia bevonat felvitelét követő 1 hétben került a vegyszerrel való autómosást, hiszen ilyenkor még érzékeny a felület, mivel folyamatosan keményedik a bevonat. Nem előnyös a számára, ha a kötési folyamat alatt erős vegyszert kap. Ha lehetőséged van rá, egy hétig kerüld az autód mosatását.

Ügyelj arra, hogy a kezelést követően rendszeresen tisztíttasd az autódat, lehetőleg megfelelő minőségű autómosóban. Ezzel a bevonat élettartamát tudod megnövelni. Ügyelj arra, hogy az autót kizárólag megbízható helyre vidd.
Honnan tudod, hogy eltűnik a kerámia bevonat?
A legjobban intő jel, hogy eltűnt a kerámia bevonat az autódról, ha elveszíti a víztaszító képességét és nagyban megterül rajta a víz. Sok esetben ez sem igaz, mert akkor is megtörténhet ez, ha az autód felületi szennyezettsége magas. Ebben az esetben javaslunk egy alapos tisztítást, így ellenőrizhető a bevonat megléte.
gyik - kerámiabevonat


Extrém ellenállás matt vagy fényes felületen egyaránt!
Napjainkban egyre elterjedtebb, hogy az autótulajdonosok matt fényezést választanak. A kerámiabevonat erre is megfelelő, ugyanis külön matt festett felületkezelő termékcsaláddal is várjuk a hozzánk betérőket. A végeredmény egy összefüggő, homogén és makulátlan felület. Végeredményében, tartósságában nem különbözik a fényes felületekről, ezt a bevonatot úgy tervezték, hogy hosszantartó kémiai kötést alakítson ki a matt felületen, molekuláris védelmet nyújtva ragyogás, vagy fény nélkül.
A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata