Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Rólunk
Hobbiból lett hivatás!


01. megbízhatóság
Az elmúlt évek alatt megannyi ügyfél bízta már ránk az autóját. A piszkosul drágákat is, sőt olyanokat is, melyek éppen csak néhány órája gurultak ki a szalonból. Nem csalódtak. Még sohasem hibáztunk és ezt a jó szokásunkat szeretnénk is megtartani. Úgy gondoljuk, hogy ez egy igazán bizalmi szakma és mi mindent megteszünk azért, hogy elégedett legyél velünk.
02. precíz munka
Úgy gondoljuk, hogy egy autókozmetikai cég akkor tud fennmaradni sokáig, ha precíz és kifogástalan munkát végez. Professzionális szakmai tudással rendelkező munkatársainkra mindig számíthatsz. Nem sietjük el a szolgáltatásunk egyik fázisát sem, kellő időt hagyunk az elő-, és utómunkálatokra, a száradásra, valamint a precíz munkavégzésre is.
03. kiváló géppark
Műhelyünk professzionális, világszínvonalú gépekkel, berendezésekkel, top kategóriás tisztítószerekkel és kiváló minőségű járművédő szerekkel került felszerelésre. Kizárólag világviszonylatban is számottevő, márkás, színvonalas anyagokat használunk. A régióan kizárólagos forgalmazója vagyunk a Nanolex autókozmetikai termékcsaládnak.
04. fűtött műhely
Műhelyünk láttán sokan elcsodálkoznak. Hűtött, fűtött, kényelmes, ideális. Pont, ami kell az autók és ügyfeleink professzionális kiszolgálásához. A várónkat úgy alakítottuk ki, hogy nagyszerű környezetben tölthesd el a várakozásra szánt időt. Ingyenes wifi kapcsolattal, hűsítőkkel és kiváló minőségű kávéval várunk Téged és minden ügyfelünket.

Autóápolás felső fokon
Úgy gondoljuk, hogy napjainkra az autóápolás igazi szakmává nőtte ki magát. A speciális eszközök, komoly munkagépek hatalmas szakmai hozzáértést és elhivatottságot igényelnek. A megannyi vegyi anyag pontos ismerete elengedhetetlen a tartalmas és szakmailag helyes munkavégzéshez. Ez mi a szenvedélyünk!
Garanciális kivitelezések
Garanciális kivitelezések
Tudjuk, hogy amit csinálunk az jó. Nem különleges eset, hogy egy igazán nagy értékű autó gurul be a műhelyünkbe, így kiemelten fontosnak gondoljuk, hogy a szakmai megbízhatóságunk és felkészültségünk mellett pénzügyi garanciát is vállaljunk a munkánkra, annak minőségére és kifogástalanságára.
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Mindig is büszkék voltunk arra, hogy nálunk nem tömegtermelés zajlik. Minden ügyfelünkkel szívesen beszélgetünk, örömmel mérjük fel a komolyabb munkákat is és természetesen szívesen adunk tanácsot minden ügyfelünk részére, hogy ténylegesen a legjobbat adjuk az autónak és persze tulajdonosának is.
Imádjuk, ha valami szép, tiszta, rendezett, fénylő. Imádjuk, ha valami látványos és vonzza a tekintetet. Ezt szeretjük ebben a hivatásban. Nem tudunk betelni azzal, hogy megérkezik hozzánk egy autó átlagos vagy kicsit megviselt állapotban, és amikor kimegy a műhelyünkből, akkor ragyogóbb, mint új korában.

Hobbi szinten kezdtük és végül hivatássá vált. Két nagyon jó barát összefogásának köszönhetően jött létre az Autópatyolat. Az autók iránti tisztelet, becsület és a szenvedély hajtott minket. Számtalan autókat érintő szakmában megfordultunk már. Foglalkoztunk prémium kategóriás gépjármű értékesítéssel is, így nagy rálátásunk van a felhasználói igényekre, elvárásokra, a kritikus pontokra és helyzetekre.

Tudjuk, hogy mitől lesz egy autó igazán szerethető, tudjuk, hogy miként mutatja a legszebb arcát és értünk ahhoz is, hogy miként tudjuk ezt időállóvá tenni. Számunkra kiemelten fontos, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk és időről-időre ismét betérjen hozzánk. Az elégedett ügyfél számunkra az igazi elismerés.

Az autópatyolat abban más, hogy semmi nincs kispórolva belőle. Nemcsak a profitért csináljuk, az elégedettség és a maximalizmus számunkra éppen annyira fontos. Büszkék vagyunk arra, hogy ezeket az értékeket a munkatársaink is képviselik, így biztosak lehetünk abban, hogy minden hozzánk betérő vendég ugyanabban a kiszolgálásban részesül.

Köszönjük, hogy felkerested oldalunkat és körbe néztél Nálunk. Amennyiben bővebb információra van szükséged a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, hogy kattints a főmenüben található menüpontokra. Kérdés esetén szívesen állunk a rendelkezésedre elérhetőségeink egyikén. Bízunk benne, hogy hamarosan Veled is személyesen találkozunk!

Gergő Richárd - Autópatyolat
Már online időpontfoglalással!
Fontos számunkra, hogy Te minél kényelmesebben tudd igénybe venni szolgáltatásainkat. Arra törekszünk, hogy ehhez minden platformot biztosítsunk a részedre. A telefonos ügyfélszolgálat mellett online időpontfoglalással készültünk Neked, hogy könnyedén tudj gondoskodni autód külső és belső ápolásáról.

A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata