Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Időpontfoglalás
Legyen saját időpontot néhány pillanat alatt!

IdőpontfoglalásAlap külső-belső
időtartam: 19 perc*
5.480 Ft 6.480 Ft 7.480 Ft
Prémium külső-belső
időtartam: 29 perc*
7.860 Ft 8.860 Ft 9.860 Ft
Pipere tisztítás
időtartam: 59 perc*
9.840 Ft 10.840 Ft 11.840 Ft
Csak külső vagy belső esetén -50% -50% -50%
Nagynyomású szennyoldás
Aktív hóhabos előmosás
Szuper kímélő kézi mosás
Falcok, zsanérok tisztítása
Felni tisztítás, fékpormentesítés
Motortér portalanítás
Kátrány eltávolítás
Gurulógyöngy felvitele
Lágyvizes öblítés
Folyékony viasz WAX felvitele
Szuper kímélő szárazolás légtechnikával
Ablaktisztítás
Külső műanyagok ápolása
Gumi ápolás
24h esőgarancia
Porszívózás, portalanítás
Gumiszőnyeg mosás
Belső műanyagápolás
Kijelzők szakszerű tisztítása
Szellőzők portalanítása
Antisztatikus portalanítás
* Becsült időtartam, mely a szennyezettségnek megfelelően változhat. Extrém szennyezett autó esetén egyedi ár.
Hogyan foglaljak időpontot az online rendszer segítségével?
Autópatyolat
1.
Első lépésként kérjük, hogy add meg személyes adataidat. Add meg vezeték- és keresztneved, e-mail címed és a telefonszámodat. Amennyiben céges névre kéred a számlát, vagy szerződött céges ügyfelünk vagy kérjük, hogy add meg a vállalkozás nevét is. Fontos, hogy ügyelj a bevitt adatok pontosságára.
2.
A személyes adatok megadását követően válassz a naptárban található zöld dátumok közül. Kizárólag a zöld négyzettel jelölt dátumokon van még szabad időpontunk. A zöld négyzetre kattinva a rendszer megjeleníti, hogy mely szabad időpontokra tudsz még jelentkezni. Szabadon válassz egyet.
3.
Az adatok kitöltését követően és a szabad időpont kiválasztását követően még arra is van lehetőséged, hogy egyéb megjegyzést írj a foglalás mellé, melyet munkatársaink figyelembe vesznek a felkészülés kapcsán. Ilyen lehet, hogy pl.: kiegészítő kezeléseket kérsz vagy konzultálni szeretnél velünk stb.
4.
Az utolsó lépésként az online foglaláshoz el kell fogadnom az Általános Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Ezt követően kattint a "Lefoglalom az időpontot" gombra. Már végeztél is!

A rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a részedre a lefoglalt időpontról a megadott e-mail címedre és a kezelés napján is emlékeztető e-mailt küldünk a részedre. Kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt néhány perccel érkezz, hogy tudjuk tartani a vállalt határidőket. Köszönjük.
wifi
Wifi
kávé
Kávé
magazinok
Magazinok
értesítések
Értesítések
töltő
Töltő


Van lehetőségem megvárni amíg elkészül az autó vagy vissza kell jönnöm érte?
Autópatyolat - Pécs
Természetesen igen, sőt nem is akármilyen körülmények között. A műhelyünk helyszínén hűtött, fűtött várót biztosítunk a részedre, ahol az ingyenes wifi kapcsolat mellett hűsítőkkel, forró és igazán finom kávéval, valamint különböző magazinokkal és jó társasággal és beépített, vezeték nélküli töltővel készültünk Neked. Olyan gyorsan repül az idő Nálunk, hogy észre sem veszed a várakozással eltöltött perceket.
Természetesen arra is van lehetőséged, hogy "bedobd" az autót és egy későbbi időpontban érkezz vissza hozzánk a nap folyamán. Mivel több kocsiállásunk van, így nem probléma a számunkra, ha egy kicsivel több időt tölt nálunk az autód, amíg Te az ügyeidet intézed vagy elmész dolgozni. Az autó elkészültéről minden esetben e-mailben tájékoztat rendszerünk, de kérheted munkatársainkat, hogy telefonon is értesítsenek Téged. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legkényelmesebb megoldásokat biztosítsuk a számodra. Sok szeretettel Várunk!
Mit is tartalmaz pontosan az online foglalható Prémium Külső-Belső Csomagunk?
Minden fontos, az általános, rendszeres tisztítással kapcsolatos szolgáltatást tartalmaz kiemelt csomagajánlatunk. Sőt, most arra is van lehetőséged, hogy ezen felül további kiegészítő kezeléseket válassz az autód számára. A pontos csomagtartalomért és a kiegészítő lehetőségekért kattints IDE és tekintsd meg külön ennek a szolgáltatásnak a bemutatására szolgáló aloldalunkat. Kérdés esetén bátran keress minket elérhetőségeink egyikén!

Vezetéknév *
Keresztnév *
Cégnév
Telefonszám *
E-mail cím *
Szolgáltatás *
Rendszám *
Autó típusa *


.

.

Megjegyzés:

Jelentkezem


GYIK GYIK GYIK GYIK


Köszönjük!
 • Sziasztok! A képek talán vissza sem adják mennyire szép lett az autó a kezelés után, akár kívüli, akár belül. De ha mégis, akkor az érzést amikor áttörlöd az autót, na azt biztos nem! Nagyon precíz és alapos munkát végzett a csapat. Mindenben rugalmasak és pontosak, segítőkészek. Köszönöm a munkátokat!
  Molnár Norbert
 • Profi,udvarias kiszolgálás. A jelenlegi autóm, előző tulaja igénytelen volt az autó belterére, a srácok újjá varázsolták! Ezúton is köszi!
  Cserhalmi Balázs
 • Profi hozzáértés. Prémium anyagokkal. Árérték arányban verhetetlen! Minden kérést teljesítenek! A kerámiára pedig nincsenek szavak! Csak ajánlani tudom! Csak így tovább!
  Moharos Dániel
 • Precíz munka gyorsan kedvező áron. Legközelebb is ide viszem. Bátran ajánlom másnak is.
  Póka Ági


A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata