Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

XPEL PPF FÓLIA munkáink
Galériák

Karosszériavédő fólia a jelenlegi legjobb és legtartósabb megoldás, ha az autód külsejének védelméről beszélünk. Szupererős védelmet nyújt a fényezésnek és a többi karosszéria elemnek is.

Amikor veszel egy új autót, már előtte azon gondolkozol, hogyan kellene óvni a külsejét. Lehetőleg a legjobb megoldást szeretnéd, hogy semmi baja ne legyen az új autód külsejének. Szeretnéd elkerülni, hogy csúnya kavicsfelverődések legyenek az elején. Boldog lennél, ha nem karcolná meg a legkisebb tárgy sem a fényezést.

Tudod, hogy az autó eleje kapja a legtöbb sérülést, belesül a bogármaradvány a lökhárítóba. A sok kis pici kavicsfelverődés elcsúnyítja a szép, első lámpákat. A motorháztetőn olyan kavicsfelverődések lesznek, mintha egy szőnyegbombázást élt volna túl az autód. Az első lökhárítót nagyon elcsúnyítja a sok, apró kavicsfelverődés nyoma.


vissza
A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata