Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kerámia bevonat munkáink
Galériák

Egy új kocsi vásárlásakor minden újdonsült autótulajdonos elámul azon, hogy milyen ragyogó, milyen gyönyörű, milyen érintetlen és makulátlan a karosszéria. Büszkék vagyunk és nagyszerűen érezzük magunkat. Úgy gondoljuk, hogy miénk a világ és tudjuk, hogy erre az új kocsira aztán tényleg vigyázni szeretnénk és sokáig megőrizni ezt a fantasztikus állapotot. Az új varázsát.

Kevesen tudják, hogy már sajnos a legtöbb kocsi úgy kerül ki egy-egy autószalonból, hogy micro karcok vannak rajta, sok esetben koszos, és ha fényben megnézzük, már bizony nem teljesen tökéletes. Az idő előrehaladtával a tárolás, szállítás vagy a nem megfelelő mosatás is sokszor ront a helyzeten. Nem egyszer találkoztunk ragasztó vagy rovar maradványokkal, kátránnyal, vasporral és persze nem is beszélünk az út poráról, az időjárás viszontagságairól.

A kerámiabevonatnak köszönhetően autód külső megjelenése lehengerlően tiszta lesz. Úgy fogod látni, hogy érintetlen, miközben páncélként védi az autót és makulátlan ragyogást biztosít neki. Így lesz az autót minden pillanatban szexi, látványos és egyben tökéletes.


vissza
A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata