Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Ózon fertőtlenítés

Az ózon fertőtlenítő hatása: Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

K Ö Z L E M É N Y -SZOLGÁLTATÁS FENNTARTÁSA

Akik számítanak ránk és előjegyzésük van, kérjünk továbbra is bizton támaszkodjanak munkánkra és akinek még nincs időpontja keressen bennünket bátran!

Hogyan tisztítsd és ápold kerámia bevonatos autódat?

Manapság nagyon nagy népszerűségnek örvend és nevezhetjük nagyon divatos dolognak az autónk kerámia bevonatozását. Azt azonban már kevesen tudják, hogy egy autót, amin kerámiabevonat van teljesen máshogyan kell tisztán tartani és ápolni mint egy olyat, amin nincsen.

Megújult Weboldalunk!

Nagyszerű hírünk van! Weboldalunk egy óriási ráncfelvarráson esett át, hogy Te még több információhoz juthass egy-egy szolgáltatásunkra vonatkozóan! Sőt, meglepetésekkel is készültünk!

Blog menü

A Autópatyolat Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Autópatyolat Csapata